Alla vi som gillar Maria

tisdag 12 april 2016

Guess What #15

Idag är jag ledig - precis som jag var igår - och planen är att göra så lite som möjligt fram tills jag ska hämta mina ungdomar efter skolan för att uträtta en del ärenden i stan. Äldsta dottern vill göra om lite på sitt rum och med tanke på att hon valde sina tapeter när hon var fem och hon snart fyller 16 så har jag full förståelse för det. Så framöver väntar några besök i färghandeln och på IKEA. Skoj ska det bli faktiskt!!

Medans jag gör ingenting ska ni få klura lite på vad det egentligen är jag har fotograferat idag??Som vanligt håller jag svaren för mig själv tills i morgon och du får gissa hur många gånger som helst. Vill du gissa på fler kluriga bilder hittar du det inne hos min fina vän Sanna som oxå är upphovskvinna till Guess What!

Och som vanligt tre poäng till den som gissar HELT RÄTT snabbast. Två poäng till övriga som gissar rätt och en poäng till er som är nära.

Lycka till!!

11 kommentarer:

 1. God förmiddag!
  En mikrofon.
  Kram ♥ och ha en fin tisdag!

  SvaraRadera
 2. Gissar på att det är en del av en parfymflaska. Man trycker på den och så sprutar det parfym.

  SvaraRadera
 3. Det är en del av en äldre modell av parfymflaska. När man trycker på den ovala saken bildas ett tryck som gör att parfymen sprejas ut. Flaskan kan i och för sig vara ny för de tillverkas fortfarande.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är en sån där "parfymdutta", d.v.s gummiballongen du trycker på för att få ut parfym ur en sån där tjusig flaska! Eller hur?

  SvaraRadera
 5. Ja, du Maria ... vad är nu detta? Ser ut som något stickat, men jag får inte ihop det! Kanske en sån där grej en trycker på till parfymflaskan!

  SvaraRadera
 6. Jaaaa jag vet!! En sån där parfym-pump såklart.... Eller ;-)

  SvaraRadera
 7. Sån som man liksom puffar ut parfymen med...

  SvaraRadera
 8. En såndär puff till en parfymflaska! Ser tom ut att kunna vara Ikeas variant!

  SvaraRadera
 9. Ser ut som en virkad sak men...
  Är det en sådan boll som man knådar kanske eller en sån där bälg som sitter på en blodtrycksmätare.

  SvaraRadera
 10. Skönt för dig med ett par arbetsfria dagar och roligt både med besök på IKEA och göra om i dotterns rum.
  Jag gör ett tappert försök att gissa, brukar inte vara så framgångsrik på området, men envis är jag.
  Jag tror att det kan vara; en lampa eller en parfymspruta som kan finnas som en sorts boll som är fastsatt på en flaska.
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Oj vad svårt ngt stickat
  en balkong i nätstrumpa
  Del av lampa
  Strumptöjare
  Måste fundera ❤️☀️ Kraaaaam

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...