Alla vi som gillar Maria

söndag 12 juli 2015

En stilla söndag

I morse vaknade jag tidigt. Långt innan alla andra i huset.
Jag kände direkt att febern var borta men trots det var jag så där matt som man är efter flera dygns ihållande hög feber.
Jag fixade lite frukost och smög ut i uterummet med min ljudbok.
När jag ätit färdigt la jag mig ner i soffan där jag njöt av utsikt och Katarinas Ewerlöfs behagliga stämma.


Jag låg kvar tills mannen och yngsta dottern vaknade till liv någon timme senare. Då tog jag ut lurarna och njöt av dotterns pladder i stället.

Trots att jag inte gjort mycket annat än sovit sen i onsdags verkar min kropp inte vara utvilad och under dagen har jag slumrat till och från på diverse ställen. Allra skönast sov jag i hängmattan. Då snarkade jag ikapp med gräsklipparen som mannen och dottern åkte omkring på.

Resten av dagen har ägnats åt diverse stillsamma spel. Jag har spelat Numfeud på telefonen, kotte med döttrar och man samt Skipbo med yngsta. Om en stund ska jag, mannen och sonen fortsätta titta på Band of Brothers innan jag kryper till kojs och hoppas på att vara helt återställd i morgon när jag vaknar! Men först hinner jag titta in till er andra!!

7 kommentarer:

 1. Snarka i kapp med gräsklipparen var sjukt högt, ha ha ha... Om ett par dagar är du nog återställt..

  Kram på dig ❤

  SvaraRadera
 2. Snarka i kapp med gräsklipparen var sjukt högt, ha ha ha... Om ett par dagar är du nog återställt..

  Kram på dig ❤

  SvaraRadera
 3. Så skönt att febern är borta - då går det åt rätt håll i alla fall :) Hoppas hela din kropp fatar vinken och håller sig på den banan nu!
  Sv: Liljekonvalj-servisen är bara 4 koppar med fat och två assietter - inte mycket till servis :/ Och den andra... nja, åtta koppar 12 fat och 10 assietter - lite som gått sönder i disken kanske ;) vet inte om det är värt att sälja ... barncancerfonden är nog en värdig plats för dem att starta ett nytt liv ... tror jag!
  Visst är de fina :) men kaffekoppar är ju så små när man är kaffesugen ;)

  SvaraRadera
 4. Så skönt febern är borta.

  Katarina har Värkligen en behaglig berättarröst. Det blir intressant då hon läser.
  Ta det lugnt å vila nu.
  Kramkram.

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du återfår din energi snart igen :) Kram ♥

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du återfår din energi snart igen :) Kram ♥

  SvaraRadera
 7. Kroppen behöver så mycket återhämtning när den varit sjuk. Önskar dig snabbt tillfrisknande och att orken kommer. Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...