Alla vi som gillar Maria

fredag 20 mars 2015

Mot alla odds

.... tog jag skåpet bredvid surtanten på gymet i morse. 

.... hade jag och surtanten tränat färdigt samtidigt och skulle således samsas på liten yta. Fatta vilket bry jag hade med att hålla styr på mina grejer eftersom hon tydligt sagt ifrån att hon tycker att jag brer ut mig för mycket. 

....var det någon som var rutten i magen även denna fredag på jobbet. I dag var det dock många andra i närheten så att jag var inte den enda som kunde misstänkas. Vad äter folk egentligen på fredagar som luktar så illa när det luftas?!? 

.... kom jag ihåg att rocka sockorna idag. Surtanten tittade på mig som om jag var från yttre rymden när jag tog på dem. Jag upplyste henne om att det var ett medvetet val och då verkade hon bli helt övertygad om att jag faktiskt var det oxå. 


Har du rockat sockorna idag?!

4 kommentarer:

 1. Det var verkligen häftigt att se alla bilder som manglats ut från Sverige på alla socala medier med olika färgglada strumpor - härligt!

  SvaraRadera
 2. Ja det gjorde vi igår, ska även idag. Vi åkte inom Makens syster och spontanfikade. Inte tänkte jag på vad vi hade på fötterna. Men när vi skulle hem såg jag det. Då sa jag något om det. Jodå, det visade sig att hon sett och undrat om vi inte var riktigt riktiga? Helst Maken, som hade en ljus och en mörk. Det blev skrattanfall efter det :)

  SvaraRadera
 3. haha, skulle velat se hennes min

  SvaraRadera
 4. Ja, här är du ju! Så bra! Då lägger jag till dig i blogglistan direkt :-) Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...