Alla vi som gillar Maria

torsdag 13 november 2014

Nu är jag nog lite avslappnad....


Snart har halva semestern gått och jag har antagligen börjat att varva ner lite....

(Detta är ett tidsinställt återvunnet inlägg från vår resa till Turkiet 2011. Just nu är befinner vi oss på annan ort och ni kommer att få läsa om vår resa till Fuerteventura nästa vecka)


Vaknar med lite värk i min stackars kropp men inte värre än det kunde botas med lite bad, sol, mat och alkohol!!

På kvällen tar vi återigen en Dolmusbuss, denna gången in till centrala Side och får en dos kultur i form av gamla ruiner.

Sambon och barnen i Side

Självklart blir det en vända bland alla dessa butiker som finns överallt och har öppet typ dygnet runt. Sonen hittar en klocka som han blir förtjust i och genast är en försäljare vid vår sida. Jag blir så glad att sonen för en gångs skull visar något som helst intresse för sitt yttre att jag inte tittar så noga på klockan. Men jag såg att den hade romerska siffror och var av märket Gucci. Eller hur??

Innan jag ens hinner räkna om försäljarens första bud till svenska kronor har han prutat ner sig själv till ett pris som låter väldigt billigt i mina öron. Jag gör ett tafatt försök att pruta och lyckas faktiskt få ner priset några kronor till. Under tiden som försäljaren fixar till armbandet så att det passar min sons arm passar jag på att kolla runt lite. Sambon påminde mig om att jag har X antal klockor där hemma som ligger lite här och var. Jag förstår vinken fast den var fin.... Så det blir alltså ingen klocka till mig...

Jag och barnen på turiststråket i Side


Tillbaks på hotellet följer vi vår nya rutin

Det är lättare att le med en rom och cola i handen
innan vi går och lägger oss för att gå upp tidigt på torsdagen för att förhoppningvis åka på utflykt!

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni har det bra där ni är!

    SvaraRadera
  2. Åh så härligt med lite semesterbilder i november! Det gillas!!! Ha det bra där ni nu är :-)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...