Alla vi som gillar Maria

onsdag 17 september 2014

Jag skulle äga miljoner om tårar var guld

Jag är en ganska blödig person.
Jag kan gråta till det mesta.
Jag gråter till sorgliga filmer, när jag ser på nyheter om allt elände som händer i världen, när jag läser en bok som berör mig och när någon i min närhet far illa.
Jag gråter även ibland när jag är glad.
Jag gråter ofta när jag är förbannad.
Jag har gråtit oceaner över att min äldsta dotter lever med smärta varje dag och har gjort det i mer än 7 år.
I går var det dags för henne och mig att åka till Lund för att träffa ett smärtteam som arbetar med barn och ungdomar som lever med smärta. Teamet bestod av en överläkare, en sjukgymnast och en psykolog.
Jag lovade mig själv att inte gråta under dagen. Framför allt för att fokus inte skulle vara på den gråtande mamman, det skulle vara på min fantastiska dotter som är en av de starkaste och modigaste personer jag känner.
Jag klarade av läkarbesöket med nöd och näppe. Besöket med sjukgymnasten gick betydligt bättre. Inte någon fukt i ögonvrån där inte.
Sen kom vi då till psykologen. En helt underbar tjej som både jag och min dotter fattade tycke för på en sekund. Hos henne höll jag ut ca 5 minuter sen var det kört......
Och antagligen blir det fler tårar eftersom det inte var sista gången vi träffade henne. Vi - och framför allt min dotter - kommer nämligen äntligen att få hjälp!!!! En gång i veckan kommer vi att få träffa "vårt" smärtteam i Lund och jag kan äntligen se ljust på framtiden igen. Det kommer inte att bli lätt att få ihop vardagen med skola, jobb, syskon, läxor, aktiviteter och annat men det löser vi under resans gång. Huvudsaken är att det kommer att bli bra!!
2 kommentarer:

  1. Härligt att hon/ni äntligen får hjälp!

    SvaraRadera
  2. Äntligen! Hoppas verkligen att detta blir bra för dottern (och dig)!! Kram J

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...