Alla vi som gillar Maria

fredag 4 juli 2014

Lika som bär!

Igår var jag och min kompis Linda i Malmö och shoppade. Det berättar jag mer om en annan dag. Kanske visar jag lite bilder på alla kläder jag köpte oxå om ni vill. Vill ni ha påklädda bilder eller avklädda bilder? Få nu inte konstiga idéer - jag menar såklart om kläderna ska vara påklädda på mig när jag fotar dem eller om de ska vara avklädda och ligga till exempel på sängen. Berätta för mig hur jag ska göra.

Nu vill jag istället berätta för er om en rolig sak som hände idag när jag och Alice var på strandfotbollen i Åhus. Vi går förbi ett tält där det står massa människor utanför. Innanför folkmängden står en bekant man.
- Mamma, mamma!! Det är han som vann Mästarnas Mästare ju!!
Och mycket riktigt var det Thomas Ravelli som stod därinne och höll hov.
Barn och vuxna flockades runt honom och Alice ställde sig i kö för att få hans autograf och en bild.
Hon sa ingenting om Mästarnas Mästare utan hon sträckte fram sitt mobilskal (vilket var det enda vi hade att skriva på) och frågade om hon fick hans autograf och vi tog en bild.En stund senare träffar jag en tjej jag känner och vi kom att prata om vad som hände.
- Är du säker på att det var Thomas? Hans tvillingbrorsa är oxå här!
Jag ber Alice ta fram mobilskalet, tittar på autografen och inser att hur gärna jag än vill att där står Thomas så börjar Thomas ju inte på bokstaven "A"!! Till Thomas (??) Ravellis försvar utgav sig han aldrig för att vara Thomas och vi frågade ju faktiskt inte heller..... Alice blev lite dämpad så vi gick tillbaka till tältet en stund senare och ser en likadan man till, fast denna har svart t-shirt.
- DET DÄR är han som vann Mästarnas Mästare mamma. 
Thomas Ravelli i vit tröja står en bit därifrån och nu ser man ju faktiskt liiiiiiite skillnad på dem.
Stensäkra blev vi när Alice sträcker fram sitt mobilskal och Thomas Ravelli i svart tröja tittar på den och säger med ett stort leende:
- Jasså!?! Har du redan fått Andreas autograf!?!Antagligen kommer hon inte att byta mobilskal på ett tag framöver!

Och eftersom det är fint väder idag får fredagsfräckisen bli lite inspirerad av det!Ha en fortsatt fin fredag!!

2 kommentarer:

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...