Alla vi som gillar Maria

tisdag 8 juli 2014

OJ vad fort det går!!

Hela helgen bara swishade förbi och nu är det helt plötsligt tisdag. Och inte finns det tid för några längre utläggningar nu heller. Jag och Alice ska åka in till stan idag. Hon har lite presentkort som hon vill sätta sprätt på och så vill hon äta lunch på McDonalds. Eftersom det ska bli strålande sol även idag så vill vi klara av stadsbesöket på förmiddagen så att vi kan ligga vid och i poolen i eftermiddag.

Men lite grann hinner jag berätta för er men vi tar det i bilder så går det ju fortare. Och så sparar jag några tusen ord!!

I lördags var hela familjen i skogen och


och senI söndags spelade vi brännboll. En av mina kompisar och hennes man hade dragit ihop ett helt gäng och vi spelade i en timmes tryckande hetta. Det var riktigt roligt, jag har inte spelat brännboll på jag vet inte hur många år. Efter matchen så grillade vi och hade trevligt.

Igår tog Alice och jag på oss målarkläderna och

Då fick jag ännu fler vita hårstrån än vad jag redan har och för att utjämna det hela så gjorde vi ävenoch

Och det blev jättebra!!

Sen träffade jag min hjärtläkare igår och vad han hade att säga kan du läsa om du trycker
HÄR!!

3 kommentarer:

  1. Gud vad roligt med brännboll och grillning. En äkta sommarkväll.

    SvaraRadera
  2. Alltså...enligt din bildinformation...tog ni på er målarkläderna och sen lade ni ett par penslar på ett lock...? :D ;)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...