Alla vi som gillar Maria

onsdag 1 januari 2014

Handen på hjärtat - hur många har ätit pizza ikväll?

Igår hade vi en alldeles fantastisk kväll hemma hos goda vänner. Vi åt och drack gott. Alldeles för mycket av båda varorna. Vi spelade spel och skrattade så att vi grät. Vi sjöng karaoke så att taket lyfte. Och så sov vi alldeles för lite.
Och bara för det somnade jag till Ivanhoe idag. Fast jag vaknade lagom för att se att han valde fel tjej. I år igen. Att han aldrig lär sig.....
Efter Ivanhoe åt vi kvällsmat. Joakim körde och hämtade pizza. Vi trodde att pizzakillen skulle säga att det skulle ta en timme innan vi skulle hämta men han sa sina traditionella 10 minuter. Märkligt. Jag trodde att A L L A åt pizza idag.
Vad åt du till kvällsmat idag?

Sen lovade jag ju lite halvt om halvt en bild på punkt nummer 7 på den där listan på 10 saker jag vill göra innan jag dör. Den orkar jag inte fixa nu men istället kan ni få se hur jag såg ut igår.


God fortsättning!

5 kommentarer:

 1. Snygging! Ingen pizza här, vi gjorde varma mackor istället!
  Gott nytt år önskar jag dig!

  SvaraRadera
 2. Ingen pizza här, men attsingen så snygg du är! :-)

  SvaraRadera
 3. ingen pizza, åt hemmagjord skinksallad..kram och god fortsättning!

  SvaraRadera
 4. Snyyyyggg du är!

  Ingen pizza utan korv med bröd istället, det var allt vi orkade fixa.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...