Alla vi som gillar Maria

tisdag 7 januari 2014

En dag som börjar dåligt fortsätter oftast ännu sämre....

Så med tanke på att jag försov mig i morse och vaknade 30 minuter innan jag behövde jag köra borde jag inte blivit förvånad över vad som hände idag. Att vakna 30 minuter innan jag behövde köra hade väl varit OK om jag bara haft mig själv att tänka på men lägg därtill att väcka OCH få färdig en oerhört trött 9-åring på samma 30 minuter så blir det hela lite knepigare. En riktig riktigt dålig start på dagen med andra ord. Så varför blev jag ens förvånad när den unga killen uppskattade min ålder till 50 år några timmar senare? Till hans försvar hade jag varken hunnit fixa hår eller smink men ändå.......
50????
Känn er fria att inte hålla med honom.....

5 kommentarer:

 1. Ett dubbelt OJ!
  50? Han måste ha haft grus i ögonen säger jag!
  Så jag håller alltså inte med honom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nåt fel med ögonen hade han förhoppningsvis!

   Radera
 2. Håller inte med honom ett dugg!! Kan berätta att häromdagen stod jag och pratade med en kvinna som jag vet är äldre än mig. hon frågade hur gammal jag är och jag svarade sanningsenligt att jag är 49 år. - Jaha, sa hon. "Jag är född -50 så då är du ett år äldre än mig!". Nej svarade jag, jag är alltså 49 år. Hon hävdade vidare att jag var ett år äldre och jag gav upp där och då. Om det gjorde hennes dag må det vara hänt men inte fasiken var det roligt att bli nästan 15 år äldre. Fast värsta gången var för nästan 10 år sedan då en trodde jag var ålderspensionär! Det var jäkligt svårt att ta. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trots att ålder bara är en siffra är det ju inte roligt när den blir så mycket högre än vad den egentligen är..... Tack för att du delar med dig! Kram

   Radera
 3. Du har i vanlig ordning så rätt, ålder är bara en siffra, det är vad man har inombords som räknas. Mentalt känner jag mig som 35 :-). Har verkligen inga problem med att bli äldre bara man får ha hälsan någorlunda intakt. På min gata finns det härliga pensionärer som åker med en liten servicebuss upp till centrum, den har dom döpt till Antikrundan :-). Stor kram tillbaka!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...