Alla vi som gillar Maria

måndag 30 december 2013

Punkt nummer 7 - check

För lite mer än ett år sedan skrev jag den här listan (◄länk) och nu kan jag gladeligen (?) meddela att jag kan bocka av en punkt på de där 10 sakerna jag vill göra innan jag dör. 
Om det inte hade varit så att jag har värsta flimret och ligger utslagen i soffan hade ni kunnat få bildbevis idag. Nu får ni vänta. Kanske till i morgon. Kanske till nästa år.

Om det är så att ni får vänta till nästa år så vill jag passa på att önska alla mina läsare en fantastisk nyårsafton och riktigt GOTT NYTT ÅR!! Tack för att ni hänger här inne fast det är glest mellan inläggen ibland. Tack för alla värmande, roliga och omtänksamma kommentarer ni lämnar efter er. Tack för att ni vill ta del av min vardag och tack för att ni delar mer er av er egen. 
Jag ska verkligen göra mitt bästa för att skriva oftare nästa år. 
För att jag vill det. 
Ingenting annat. 

2 kommentarer:

  1. Gott Nytt År till dig och de dina! Tack för året som gått, allt roligt och oroligt vi fått ta del av. Kram!

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År önskar jag dig också.
    Nästa år skippar "vi" flimmer tycker jag, verkar inte roligt alls.
    Kram och tack för din blogg, jag läser allt men, as you know, kommenterar sällan eftersom det är så pilligt att skriva på telefonen. Min blogglista har blivit min sänglektyr numera.

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...