Alla vi som gillar Maria

måndag 6 januari 2014

I huvudet på Maria

- OJ! Halva reapriset på "mina" behåar!! Det måste jag köpa när jag slutat. Hoppas där finns några kvar....Ska jag kanske ringa till Åsa och be henne lägga undan några i min storlek? Ja, det gör jag. Halva reapriset är ju jättebilligt. 49:50. De kostar ju 199:- i vanliga fall. Ska jag köpa en svart och en vit? Eller kanske två i varje färg? Behåar kan man ju aldrig få för många av. Eller? Hur många har jag egentligen? En, två, tre, fyra vita kanske. Eller fem. Ungefär lika många svarta. Och så en röd. Nån hudfärgad. En rosa tror jag. En grå med blommor. Jag kanske inte behöver fler? Fast det är klart. Om jag köper nya så kan jag ju slänga några av de gamla. Det är kanske nån av dem som gjort sitt. Fast det tror jag inte. De är ju relativt nya allihopa. Åh vad jobbigt det blev nu. Jag kan ju inte köpa bara för att det är billigt. Eller? Fast jag kan ju köpa och lägga undan. Jag ska ju förhoppningsvis ha samma behåstorlek för alltid. Så kan jag ju göra. Ja, det gör jag. Halva reapriset är ju för bra för att inte köpa. Fast jag ringer inte till Åsa. Är det meningen att jag ska köpa så finns det kvar i min storlek när jag slutat. Jag slutar ju om 4 timmar. Hur många behåar kan det gå åt på den tiden? Troligtvis inte alla......

- Så, det blir 329 kronor! Tack så mycket och ha en bra dag!

Var var jag nu igen. Jo, jag bestämde mig för att köpa OM det finns några kvar när jag slutat. Fast det är klart. Om det skulle vara så att jag behöver ringa till Åsa i något annat ärende kan jag ju be henne lägga undan en i varje färg. Eller två, Då behöver jag ju inte tvätta lika ofta. Det är ganska tråkigt att tvätta behåar. Det är ju för att jag tvättar dem för hand eftersom jag alltid glömmer köpa hem tvättpåsar så att jag kan köra dem i maskinen utan att vara rädd för att byglarna ska krypa ut och förstöra tvättmaskinen. Jag ska kanske titta efter tvättpåsar oxå när jag ändå är inne och handlar. Och så kan jag ju ta en liten runda på klädavdelningen. Är det halva reapriset på underkläderna så är det nog det på alla kläder!! Jag kanske hittar något roligt! Nån snygg tröja eller härlig stickad tröja. Eller ett par......... Men va faaaaan! Jaja. Jag SKA gå in i affären när jag slutat, gå förbi klädavdelningen, inse att jag har lovat mig själv att inte handla kläder i januari och träna min SJÄLVDISCIPLIN!!!!

8 kommentarer:

 1. O hur många blev det ??? / Bodil ps. Shit va duktig du är på att skriva !

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat där... tror jag... för nog klara du det?

  Och grattis till de 40!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att jag klara det!! Tack ♥

   Radera
 3. HAHAHAHA! Helt underbar läsning Maria! Så otroligt träffande och målande beskrivning av hur det kan vara när man resonerar med sig själv! Jag är exakt likadan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att höra att jag inte är ensam!

   Radera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...