Alla vi som gillar Maria

onsdag 4 december 2013

Nu är det vår tur

De senaste 11 åren har vi - som i jag och Joakim - uppfostrat barn och renoverat hus. De gånger bara vi två gjort något tillsammans och som bara varit för oss är lätt räknade. Jag vet vad ni tänker nu men detta är faktiskt ett seriöst inlägg.
Ett biobesök per år, två gånger tror jag att vi varit ute på restaurang tillsammans, vi har åkt på en weekendresa till Polen och en till Prag. That´s it tror jag.
Nu ska det bli ändring på det.
Från och med i morgon ska vi spela badminton tillsammans en gång i veckan och det ska bli SÅ ROLIGT!!
Gör du och din partner något roligt tillsammans utanför husets fyra väggar?

4 kommentarer:

 1. Det där känner jag igen och nu är ändå våra barn 18 o 16 år! Inte gör vi mycket tillsammans förutom att vi mer ofta blir bortbjudna när vi inte behöver ha barnen med oss men vi jobbar på att kunna ta en semesterresa till medelhavet utan kids. Nu ska jag säga det också att vi gillar att vara tillsammans med våra barn men vi behöver också få egen tid tillsammans som ett par, som man o hustru. :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul och vad viktigt! Ska du spöa honom? Tål han att få stryk? Vi har också haft det som ni i flera år, men de sista två åren har mycket förändrats. Det har varit riktigt mysigt att kunna göra saker helt ensamma och samtidigt veta att tjejerna har det kul på sitt håll. Jag och min fru har det alltid skoj när vi hittar på eget bus. Det behöver inte vara något stort.

  SvaraRadera
 3. alldeles för lite. Men det brukar bli ngn middag eller hotellövernattning då och då (inte så ofta) och i somras hade vi 2 veckor helt själva

  SvaraRadera
 4. Nej vi är lika dåliga om inte sämre faktiskt ,,,,
  Bio Nej
  Middag Nej
  NÅGOT ANNAT ? nej

  eller jo vi har ibland egen tid då vi jobbat tillsammans med vårt motorintresse ? fast då är det inte mycket lugn & ro ?
  Hoppas badmintonen går bra
  kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...