Alla vi som gillar Maria

tisdag 3 december 2013

Kommer det någon gång verkligen att vara bra att ha??

Den senaste tiden har jag insett hur många energitjuvar jag har i min närhet. Av alla olika sorter.
Genom att bara finnas till suger de massa energi från mig. Energi som jag vill kunna lägga på något annat. Något roligare. Något viktigare.

Ett överfyllt förråd med barnkläder som jag vill spara, leksaker som är för fina för att kastas/var för dyra för att inte spara till kommande barnbarn/som är bra att plocka fram när kompisar med mindre barn kommer på besök, gamla LP-skivor som någon gång kanske kommer att spelas igen, garderober fyllda till bristningsgränsen med kläder - vissa inte använda på mååååånga år men som jag tycker att jag har någon form av band till vilket gör att jag har svårt att slitas från dem, hyllor med tidningar som jag ska läsa när jag får tid, barn och tonårsrum med hundratals saker som inte används utan bara står och samlar damm.......Ja listan kan göras hur lång som helst.

Mitt stora projekt för 2014 är att försöka göra mig av med en del av dessa tjuvar. Tanken är att tömma ett rum i taget och bara ställa in det som används eller kommer att användas den närmaste framtiden.

Har du några projekt på g för nästa år?

2 kommentarer:

  1. Oj.. Det var att sätta ribban högt direkt! Nästa år? Redan?! Jag har fullt sjå att fullfölja dom jag satte till de här året. Om jag ens klarar dom. Men visst. Nåt kommer jag nog på. ;)

    Kram! <3

    SvaraRadera
  2. Know the feeling.... sparar t o m fina leksaker eftersom det kan vara bra när barn-barnen kommer på besök... Hallåååå, döttrarna är 15 o 17. det blir inga barnbarn än ;-) Det ska nog bli mitt projekt för 2014 tillsammans med att råstäda hela huset!
    Kram

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...