Alla vi som gillar Maria

måndag 16 september 2013

Blå måndag

Idag vill jag dissa att inte må bra. Jag är inte den gnälliga typen men ibland blir det bara för mycket. Jag brukar försöka se tillvaron från den ljusa sidan men det är ju inte alltid det går så bra. Och nu går det inte bra alls. Det är inga stora grejer så ni behöver inte bli förskräckta av min negativism men många bäckar små blir faktiskt en översvämning till sist.......

Sen vill jag hissa att somna om. Att se till att barnen kommer med skolbussen, krypa till kojs igen, inse att det är många timmar kvar tills arbetspasset börjar och somna om. Vakna till en stund senare, snegla på klockan som visar att det ännu finns tid och somna om igen. Tyvärr får jag alltid dåligt samvete när jag väl kommer ur sängen eftersom tiden som jag ägnat åt att somna om hade kunnat användas till annat. 

Nu ska jag simma vidare i min översvämning och hoppas att den rinner undan snart.....

2 kommentarer:

  1. Du är VÄRD all vila du kan få! Och du behöver det också! Jag fattade inte det förrän det var försent :( Man måste ta hand om sig själv.
    Styrkekram till dej!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...