Alla vi som gillar Maria

tisdag 30 april 2013

För att ni ska fatta något

av detta inlägget rekommenderar jag er att läsa detta inlägget först! (◄Länk) Lägg märke till datumet.

OK. Har du läst?
Bra.
Kollegan som jag blev ovän med slutade på jobbet inte så värst länge efter att jag skrev det.
Dagen hon slutade gick hon runt och sa "Hej då" till alla. Eller nästan till alla. Hon sa "Hej då" till alla utom mig.
Till saken hör att vi inte ens blev ovänner egentligen. Det hela var bara en dispyt om att hon alldeles utan grunder klagade högljutt på en av våra kollegor och jag upplyste henne helt sonika om att det där med att snacka skit om varandra på jobbet är något som jag inte tycker är OK.
I vilket fall som helst var hon och handlade idag. Hon gick demonstrativt fram och kramade om min kollega som stod bredvid mig. Mig sa hon inte ens hej till.
Är det det som kallas att vara långsint?
Är du långsint?
Jag är det inte.

7 kommentarer:

 1. Om någon avsiktligt sårar mig och sedan inte visar ånger eller ber om ursäkt så förlåter jag inte så jag är långsint. Det finns bara en person som har gjort mig riktigt ledsen och det var för fyra år sedan.
  Antar att du precis som jag har raster då du sitter i kassan. Jag har en kollega som alltid tar extra långa raster då jag byter av henne i kassan. Det gör mig skitsur eftersom hon alltid gör så. Tycker du att man ska hålla tider?

  SvaraRadera
 2. Långsint....nej det tror jag inte jag är. Men såklart finns tillfälle/saker som är lite svårare att glömma. Men en fd kollega som beter sig som den du berättar om har nog mer bekymmer med "sig själv" än hon kan hantera. Lägg henne i arkivet/M

  SvaraRadera
 3. Ja du, din fd kollega får nog anses vara långsint i det här fallet. Kan nog vara så att hon mår riktigt bra i livet. Trist, för det blir ju inte bättre av att hålla på så. Ifall jag är långsint beror nog på vad någon gjort mig men oftast är jag inte det. Livet är för kort för att vara bitter och långsint.

  SvaraRadera
 4. Skrev fel. Skall vara: ".....att hon inte mår riktigt bra i livet".

  SvaraRadera
 5. Nu är jag här igen. Måste förtydliga att det bara är mina lekmannateorier det handlar om. Jag vet ju naturligtvis inte bakgrunden till hennes agerande mot dig. Nu går jag och lägger mig igen, inte min dag idag ;-).

  SvaraRadera
 6. Oh lord! En del människor kan verkligen inte släppa småsaker och gå vidare..
  Personen i fråga är inte ens värd din energi!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Märklig människa, så jobbigt det måste vara för henne att gå omkring och älta saker i evigt.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...