Alla vi som gillar Maria

tisdag 13 september 2011

Skicka vidare!

Ni som sett den fantastiska filmen kanske kan ana er till vad som ska hända härnäst. För er andra - lugna och fina!! Jag SKA berätta.

Jag har fått en


av  Fina Fru Gårman!!

Den kom som ett brev på posten (!) - passar ju utmärkt en dag som den här med snuva och allt.

Det går till såhär: Jag ska svara på 5 frågor, länka tillbaka till den som skickade awarden till mig och skicka vidare till 5 bloggare som har mindre än 100 läsare men som borde ha fler än så!! De ska i sin tur länka tillbaka till mig och skicka vidare till 5 bloggare som.......Äsch, ni fattar nu va?!?

Here we go!!

1. Varför började du blogga?

Tanken hade legat och grott ett tag men jag vågade aldrig ta steget fullt ut. Jag var rädd för att ingen skulle läsa min blogg och att jag inte skulle lyckas beröra någon med mina inlägg.

Till sist fick jag en välbehövlig knuff av två väninnor som lovade att DE skulle i alla fall läsa om jag fick tummen loss. Jag började lite trevande i maj månad i år och det första inlägget är ett ganska bra svar på denna första fråga. Du kan läsa det här.
Jag är jätteglad över att ha pinkat in ett litet revir i Blogglandia och hoppas att det kommer att bli större med tiden!

2. Vilka bloggar följer du?

Jag har genom att klicka mig vidare med hjälp av kommentarer hos andra bloggare och att snoka hemma i deras blogglistor lyckats hitta en brokig samling begåvade människor att följa. Ingen nämnd - ingen glömd.
Jag försöker att läsa deras inlägg varje dag men mitt övriga liv (läs sambon)protesterar högljutt ibland. Kommenterar gör jag så ofta jag kan eftersom jag vet hur glad jag blir när jag får en kommentar.

3. Vilka favoritfärger har du?

Om vi pratar kläder vill jag säga att jag älskar glada färger - på andra....

Min egen garderob är fylld av svarta, svarta, svarta och gråa kläder (och några beiga). Helt otippat är mitt älskade favoritplagg som åker på ca 2 minuter efter att jag kommit innanför dörren - en svart plyschdress.
Å andra sidan arbetar jag ju i stort sett alltid och då har jag faktiskt en knallröd skjorta på mig. Hela tiden.

Favoritfärgen gällande inredning är ingen färg. Har otroligt mycket vita möbler i hemmet. Sambons fel - hatade vita möbler innan jag träffade honom...

4. Vilka favoritfilmer har du?

Älskar skräckfilmer - ju läskigare desto bättre. Den optimala skräckisen är när jag skakande kryper längs väggarna in i sovrummet, in under täcket och lovar mig själv att jag ALDRIG MER ska gå i skogen/ta in på motell/tälta/bada i sjöar/använda telefonkiosker...Ja listan kan göras hur lång som helst - det är en farlig värld vi lever i.

5. Vilket land drömmer du om att besöka?

Jag skulle vilja se hela världen men om jag måste välja ett land så blir det att åka tillbaka till USA. Jag bodde i Florida ett år när jag var ung och dum. Förstod inte då hur mycket annat fantastiskt det fanns att se i möjligheternas land utan ägnade mest tid åt att sola och lokalisera vilka dansställen som hade ladies night gällande kväll. Och med tanke på att veckan har 7 kvällar så var det en nog så krävande sysselsättning....

Och sen skulle jag gärna vilja åka till Kina, Australien, Thailand och hälsa på min kusin i Grekland. Efter det kan jag tänka mig att åka till Island, Spanien, Frankrike och .......

Och nu vill jag skicka vidare till:

 Pang på rödbetan: För att hon är så jäkla rolig och för att hon inte skrivit något inlägg på LÄNGE! Tänkte tvinga henne till att ta tag i situationen...


En alternativ värmekälla : Har jag bara följt ett tag men jag gillar vad jag läser.

Nillas:  För att hon har vågat göra det jag önskar att jag vågade - nämligen börjat skriva en bok. Att hon sedan hinner både jobba lite OCH blogga samtidigt - det är stort. Hatten av för dig Nilla!
(Nilla har i och för sig inte under 100 läsare hon har prick 100 läsare så jag bestämde att det var OK...)

Allt mellan himmel och potatis: Inte bara för att hennes blogg är svart utan även för att jag gillar den. Såklart.

Knasterfaster : Behöver jag förklara? Tycker att namnet är tillräckligt bra förklaring i sig själv!!
(Hon är alltså rolig)

Titta nu in till dessa begåvade bloggare och visa er uppskattning genom att bli följare OCH kommentera!

6 kommentarer:

  1. Grattis till awarden!
    Kul att läsa lite mer om dig :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis till awarden! Nu vet jag en hel del om dig.
    Tack för att du gav awarden till mig! KRAM

    SvaraRadera
  3. TACK!
    Det var rart.
    Ska försöka få ihop svaren på frågorna imorgon.

    SvaraRadera
  4. Grattis till awarden!
    Jag fick den igår också så jag har också lagt ut den på min blogg idag :)
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Men åååh, tack snälla!! Vad glad jag blir!
    Och stort grattis till dig för din egen förstås!!

    Kram Anki

    SvaraRadera
  6. Vad jobbar du med om du har en knallröd tröja på jobbet?? Nyfiken..

    :-)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...