Alla vi som gillar Maria

fredag 18 maj 2018

Jag i ett nötskal eller Det var länge sen jag släppte någon groda.....

I dag kom det en man till jobbet som ville köpa frimärken. Jag frågade om han ville ha något speciellt motiv och då svarade han att det spelade ingen roll. Då säger jag - i trogen Maria-anda - : Du är kanske inte så noga med vad du sätter på?!? 
Vissa dagar borde jag verkligen inte lämna huset......

Fast det ska jag ju göra om cirka två veckor och det är inte utan att jag börjar känna mig lite stressad. Ni som bott på samma plats i många år och kanske framför allt i ett stort hus vet hur mycket man samlar på sig. Jag har aldrig varit något vidare bra på att göra mig av med saker och det får jag verkligen lida för nu. Men det kommer att bli bra - det är jag helt övertygad om! Bara jag är på plats i min - och barnens såklart! - lägenhet kommer allt att falla på plats sinom tid.

Jag kommer kanske att titta in igen de närmsta två veckorna om jag har något vettigt att säga - vilket jag egentligen inte hade i dag!! - annars återkommer jag i början på juni med en uppdatering om mitt och barnens nya boende och liv!

Tack för att ni finns!

4 kommentarer:

 1. Den grodan satt perfekt. Hoppas killen var snygg. Jag menar i din nuvarande situation får man ju ta alla tillfällen som bjuds;-)
  Min man är som du, en ekorre. Jag skulle nog klara mig med två timmar om jag behövde flytta.
  Önskar dig lycka till med allt!

  SvaraRadera
 2. Det är jobbigast nu, innan du flyttat. Sen blir det bättre och bättre. Två av mina döttrar var i samma situation förra året. Lycka till med flytten!

  SvaraRadera
 3. Du har i alla fall humorn i behåll, det bådar gott! Ställ in dig på en jobbig period, men samtidigt har du hela tiden något för händer och hinner inte vila i någon lessamhet. Önskar dig lycka till, låt känslorna flöda när det behövs, det blir som ett reningsbad.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...