Alla vi som gillar Maria

lördag 9 mars 2019

Men jag kanske borde ta det från början??

För drygt 25 år sedan frågade en av mina bästa vänner om jag ville följa med på en tripp med Tysklandsfärjan. Hon skulle åka med sitt jobb och de hade några platser över. Jag var inte den som var den - inte på den tiden heller ;-) - så jag hängde såklart med. Att jag inte kände så många fler än min kompis såg jag inte som något problem och det blev det inte heller. Ganska så omgående lade jag märke till en kille som fångade mitt intresse. Jag kan fortfarande än idag inte sätta fingret på vad som tilltalade mig så enormt med denna man men till min stora lycka verkade han känna det samma för mig. Utan att gå in på några detaljer så var det vi lite on and off ett bra tag efter denna resa men vi fick inte riktigt till det på riktigt. Han var ganska djup och jag var ganska kaosig - inte den bästa kombinationen för ett lyckat förhållande.

Men nu är jag inte så kaosig längre så även om han fortfarande är djup så har vi fått till det på riktigt nu och det är med Honom jag har haft fem fantastiska dagar i Prag ♥♥

Såklart har klarade vi av alla turistfällorna och tog de obligatoriska turistbilderna!!

Karslbron i bakgrunden

På Karlsbron

Uppe vid slottetVid det astronomiska uretPå Kärleksbron. Ett mysigt litet cafe med en pytteliten balkong som hängde ut över vattnet och hade plats för 4 gästerUppe i ett utsiktstorn som jag inte minns vad det hette

Vid John Lennonväggen 
I morgon kommer ett helt gäng med toaskyltar från Prag och säkert några andra också. På måndag tänkte jag recensera resans två märkligaste och häftigaste upplevelser.


5 kommentarer:

 1. Vilket härligt kärleksfullt inlägg!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Gammal kärlek rostar aldrig😍

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig solskenshistoria! Å att ni är kär i varandra visar bilderna tydligt kan jag säga. Dessutom är killen skitsnygg;-) Som Eva-Lotta säger - gammal kärlek rostar aldrig.
  Lycka till med ert förhållande!

  SvaraRadera
 4. Kan ju tillägga att ni verkligen ser ut att höra ihop👍🏼

  SvaraRadera
 5. Underbart som sagt du ser lycklig ut KRAM

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...