Alla vi som gillar Maria

söndag 5 november 2017

Skyltsöndag vecka 44

Något höstlov har inte jag haft i alla fall men det har varit skönt att bara behöva ansvara för mig själv en hel vecka. Trots att alla mina tre barn är stora och klarar sig själv är det ändå massa meck kring dem i veckorna. Skjuts till busshållplats/skola, lämnas och hämtas vid dansträning eller fotbollsträning, läkarbesök, tandläkarbesök och annat som följer med livet som mamma. Men denna veckan har jag bara tagit hand om mig och mina egna bestyr och det har varit sååååå skönt!

I måndags var jag (bland annat) på jobb men innan dess var jag på gymet. Och jag är helt inne på Actics linje - trots att det är motigt och tungt ibland så älskar jag livet!!


November är som bekant Movember och på jobbet vill vi såklart vara med och ge prostatacancer en käftsmäll!!


I onsdags hade jag som vanligt ledig dag och en diger att-göra-lista. Först ett besök hos sjukgymnasten där jag extraknäcker som nåldyna en gång i månaden.


Sen körde jag till Bromölla i ett ärende och fick syn på denna härliga husvägg!


På kvällen var det dags för AW med ett härligt gäng från jobbet (man kan visst ha AW trots man varit ledig från jobb) och trots urusel service fick vi en trevlig kväll med supergod mat!


I torsdags var jag hos kiropraktorn efter jobbet. De har såååå sköna och snygga stolar i väntrummet! Nästa gång ska jag försöka vara lite tidig :-)I fredags var sista dagen innan min långledighet och tavlan i vårt lunchrum får duga som skylt. 


Mina äldsta ska jobba hela helgen så där tog Maria-tiden slut. Eftersom vi bor långt från ära och redighet är det bara till att kliva upp och köra dem till stan. Igår när jag lämpat av dem såg jag denna passande skylt som jag väljer att tolka till min fördel. Det kommer att komma mera Maria-tid!!


Även i morse blev det en tur till stan och på väg till gymet gick jag förbi en skylt som får mig att haja till varje gång jag ser den. Jag tycker att grisar är väldigt söta och under en lång period samlade jag på prydnadsgrisar. De flesta av dem ligger nu nedpackade i förrådet men denna sötnos tar ju ingen plats i hemmet!


Om ni inte kan se på dörrskylten så står det FlyingPig - PigPrints. Antagligen är ägaren till detta tryckeri lika svag för grisar som undertecknad!

Som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna!

2 kommentarer:

 1. Här har du hittat några klockrena BP-favoriter kan jag säga:
  Husväggen är den fräckaste jag någonsin sett. Här i 08 finns det vara en enda "konstvägg", så här får man inte ens måla fasaderna. Tur att det finns kommuner där man är mera öppen för sådana vackra utsmyckningar.

  Å den limegröna stolen är ju såååå cool. Helt klart en favo:-)

  Grisar är söta, och den här "Pegasusgrisen" bevisar ju att grisar KAN flyga;-)

  Härlig skyltning! Tusen tack för den och länken:-)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...