Alla vi som gillar Maria

söndag 22 oktober 2017

Skyltsöndag vecka 42

 Efter förra söndagens Osby-skyltning tänkte jag återgå till min lilla tradition att återuppleva min vecka med hjälp av skyltar. Första skylten är - såklart - från i måndags då jag hade en bokad tid hos min hjärtläkare. Det var väldigt skönt att kunna gå på egna ben till höger istället för att åka i en säng till vänster!!I tisdags var jag på gymet. Jag har än så länge klarat av att inte påpeka stavfelet men det är svårt att låta bli......


I onsdags var jag och två kompisar och lyssnade på Mårten Nyléns i Helsingborg. Hans föreläsning hölls på Elite Hotel Marina Plaza och deras lobby var precis lika snofsig som namnet antyder!


I torsdags åkte jag till Balsberget efter jobbet och där var lika vackert som vanligt. Utsikten från utsikten är något utöver det vanliga!


Och såklart måste jag ha med en skylt från jobbet och denna får representera fredag.


Lördagens skylt kommer från gymet. Jag läste inte så noga på det finstilta men tror att det har med doping att göra. Eller socker kanske??


Jag svängde inom jobbet i morse när jag lämnat sonen på sitt jobb och passade då på att fota skylten vid några parkeringar som än så länge nästan alltid är tomma.


Som vanligt är det BP som styr upp det här med skyltarna!

3 kommentarer:

 1. Jag gillar Ditt koncept och tycker Du är otrolig på att finna passande skyltbidrag.

  SvaraRadera
 2. Vilken veckoskyltning - älskar den! För det är bara du som veckoskyltar dag för dag. Klart det är, du har ju uppfunnit den - veckoskyltningen alltså:-)

  Underbart att se att du kunde svänga höger med egna ben i måndags. Pustar ut här kan jag säga:-)

  Hade också en skylt med stavfel med i min serie idag, och jag såg Actic:s miss på första försöket:-)

  Hotellets lobby är ju helt "grand" - WOW! Å ditt skyltarna på ditt jobb är alltid suveräna. Borde skicka ner personalen från min lokala ICA för att få inspiration;-)

  Skrattar gott åt näst sista skylten - Så Securitas bevakar alla dopingprodukter - hahaha:-)

  Även i Täby Centrums stora P-garage står dessa parkeringsplatser tomma, samtidigt som alla kräver fler laddningsstolpar...

  En underbar skyltkavalkad som jag verkligen tackar för, liksom för länken såklart:-)

  SvaraRadera
 3. Stavfelet, uuuhhh! Skönt du gick själv till hjärtläkarem. Glad att du mår bättre!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...