Alla vi som gillar Maria

söndag 15 oktober 2017

Skyltsöndag vecka 41

Idag tänkte jag frångå min vana att redovisa veckan som gått med hjälp av skyltar. Inte för att jag inte fotat skyltar varje dag - det har jag faktiskt - utan för att jag förra söndagen hamnade i något slags skyltmecka. Dottern spelade fotbollsmatch i Osby och när hon och resten av laget värmde upp inför drabbningen med det lokala fotbollslaget passade jag som vanligt på att utforska omgivningen. Och det visade sig vara en god idé. I alla fall ur skyltsynpunkt. Så för att dagens inlägg inte ska bli alltför långt nöjer jag mig med att visa skyltarna från Osby idag. Och eftersom dotterns fotbollssäsong är över - tack och lov - jag är trött på att frysa häcken av mig på diverse idrottsplatser - återgår jag antagligen till mina rutiner nästa söndag.

På väg till matchen låg vi bakom denna lastbil. Och nej det var såklart inte jag som körde! Frågan är vad det är i den Bigga Bagen??På plats möttes vi av lite regler men eftersom tjejerna inte skulle spela på konstgräsplanen tuggade jag för fullt i mina smutsiga skor medan jag rökte med hunden i knät. Eller hur var det nu igen??


En sak jag skulle vilja göra innan jag dör är att gå samtliga sträckor på Skåneleden. Och nu har jag klarat av en liiiiiiten bit på denna!


Det blev ingen shopping....och inte heller pizza med vin.eller någon lekDet var inte bara jag som tyckte det var kallt - denna stackare var alldeles förstelnad av köld!!Det var allt för idag - som vanligt är det BP som styr upp det här med skyltarna!

3 kommentarer:

 1. Ooups den stackaren måste ju ha fått suttit på avbytarbänken allt för länge ;-)

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Vilken skyltkavalkad!!! Älskar Big Bag trucken som har alla mina favo färger i- eller om det var på - sig!

  Då jag spelat fotboll själv vet jag mycket väl hur mycket man "lider" på bänken som åskådare. Ja, man lider som målvakt också såklart, då man aldrig kan springa sig varm om man säger så... Den sista bilden är en höjdare kan jag säga:-)

  Tusen tack för alla fina skyltar och länken:-)

  SvaraRadera
 3. Härliga skyltar! Den där istappen på bänken - glad att det inte var jag! :)

  Ruth i Virginia

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...