Alla vi som gillar Maria

söndag 20 augusti 2017

Skyltsöndag semestervecka 3 :-)

Eftersom det blivit uppskattat tänkte jag redovisa även min tredje semestervecka med hjälp av skyltar.

I måndags var jag (som i stort sett alla andra dagar på semestern faktiskt!!) på gymet och fotade där denna uppmaning som de flesta struntar högaktningsfullt i.


Ja den där gällande doften alltså. Kvarglömda saker är ganska sällsynta. Bortsett från vattenflaskor....

I tisdags höll jag mest till här hemma och på kvällspromenaden såg jag en nytillkommen skylt utanför en sommarstuga som bytte ägare för ett tag sen. 


I onsdags firade jag och min man bröllopsdag och som den uppmärksamme minns var vi i Åhus för att fira bemärkelsedagen. Vi tog den lilla söta färjan över till andra sidan Helge Å för att äta gott på Äspets Rökeri.


I torsdags sprang jag på en bil vars ägare var ganska internationell.


I fredags var jag och handlade och fotade tyvärr denna skylt på mitt jobb. Den blir åtgärdad first thing på torsdag när jag börjar efter semestern. För er som inte ser kan jag berätta att det står "en person undet 18...."


I går lördag var vi på ett vackert bröllop. Första bilden visar det vackra kyrkoprogrammet med tillhörande flaska med såpbubblor. Andra bilden visar - förutom den fantastiskt goda förrätten -  det vackra häftet med samtalstips vid eventuella tystnader vid matbordet och ett gäng snapsvisor. Tredje bilden visar det vackra graverade hjärtat som låg vid varje kuvert.


Och så slänger jag in en bild på mig och min man som bonusskylt ;-)


Dagens enda sysselsättning har varit att titta på dotterns fotbollsmatch i Sibbhult. När tjejerna värmde upp och gör allt annat de behöver ha en hel timme innan matchstart till passade jag på att kolla in omgivningen. Ganska så snart hittade jag denna spännande vagn som lämpligt nog innehöll en skylt!Och så hittade jag en smiley på en lekplats :-)Ja det var allt för denna veckan - på återseende!
Och som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna!

5 kommentarer:

 1. Kul att Du lyckades även denna gång att med skyltar skildra Din vecka.
  Som svar på Din kommentar hos mig måste jag ju berätta att vi var tillsammans 9 år innan vi gifte oss och typ exakt 10 år efter det vi blev tillsammans kom Elin :)

  Jag visste inte att det fanns ett Sibbhult på riktigt,
  trodde först Du skojjade då Du skrev på Instagram :)

  SvaraRadera
 2. WOW! Förstår inte riktigt hud du gör, men du är helt makalös på att skylta dina veckor om man säger så.Love it! Önskade att jag var lika kreativ som du...

  En helt underbar skyltning. Tusen tack för den och länken:-)

  PS. Favon: Bilen, selfien på dig och din man samt huset/vagnen - WOW! DS.

  SvaraRadera
 3. Det låter som om du har en bra semester! Fina var ni på er bröllopsdag, sen är det aldrig fel att vara på bröllop!

  SvaraRadera
 4. Inte så dåligt att hitta så många skyltar under en semester, och bra är de också. Själv var jag mycket lat därvidlag.Skäms när jag ser ditt bidrag här.

  SvaraRadera
 5. Jag visste inte att det fanns ett Sibbhult på riktigt,


  เย็ดสาว

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...