Alla vi som gillar Maria

tisdag 22 augusti 2017

Nu är det snart slut på sötebrödsdagarna!

För första gången på flera år har inte min sommarsemester varit totalt uppbokad. Samtidigt som det såklart varit väldigt skönt har det också varit väldigt jobbigt. Jag hade oerhört svårt att varva ner min första semestervecka och försökte febrilt fylla dagarna med mer eller mindre meningsfulla saker att göra. Andra veckan gick lite bättre - tror att jag lyckades att göra ingenting en dag eller två. Tredje veckan gick riktigt bra och nu när jag är inne på fjärde veckan känns det helt OK att inte göra någonting alls. Idag började mina ungdomar i skolan så idag var jag helt själv för första gången på hela semestern och jag har bortsett från ett träningspass i förmiddags inte gjort någon nytta alls!! Och det utan dåligt samvete!
Fast i morgon - min allra sista semesterdag för denna sommaren - har jag planer. Roliga planer. Jag tror att jag roat mig på detta utflyktsmål varje semester denna sidan det nya milleniet. Någon som kan gissa vad jag ska göra??

4 kommentarer:

  1. Stolleprov? Men kanske dumt att vänta till sista semesterdagen med det...

    SvaraRadera
  2. Stolleprovet med din kompis såklart:-) Tycker faktiskt att det är bra att du väntade med det till sista semesterdagen. Då slutar du ju på topp eller hur!!!
    Å det är alltid så typiskt - när man äntligen kommit in i den rätta semesterlunken så är det dags att jobba igen. En himla tur att du älskar ditt jobb och dina härliga arbetskamrater.

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...