Alla vi som gillar Maria

söndag 9 april 2017

Skyltsöndag på sluttampen :-)

Eftersom mitt fokus absolut inte legat på att fota några skyltar veckan som gått tänkte jag hoppa över dagens skyltning men så ikväll när vi gick från restaurangen där vi firat min mammas 70-årsdag (ca tre månader för sent) såg jag en sorts skylt som får vara med såhär på söndagens sista timmar.Utanför restaurangen stod detta piffiga konstverk som får vara med på ett hörn.


Och när jag ändå håller på kan jag ju lika gärna visa vad jag åt oxå.

Till huvudrätt blev det fläskfilé, ryggbiff och oxfilé med tre olika sorters sås och klyftpotatis. Sjukt gott :-)Och till dessert en brownie med glass och marshmallows.För övrigt kunde jag skriva lite mer men jag tänker inte dra ner stämningen på detta för övrigt positiva inlägg.....

Som vanligt är det BP som styr upp det här med skyltarna!

2 kommentarer:

 1. Ser ju hur gott ut som helst. Bättre sent än aldrig... tänker på att Du skrev Ni firade Din mor tre månader för sent :)

  SvaraRadera
 2. Så himla schysst att du hann med och orkade med en Skyltsöndag även idag. Å skylten är ju så himla klockren!!! Kunde liksom inte ha sagt det bättre om man säger så.
  Påskpyntet utan fjädrar utan i stället med tygbitar gillar jag skarpt. Hatar fjädrar!
  Å maten - MUMS:-)

  Tusen tack för att du skyltade och länkade:-)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...