Alla vi som gillar Maria

torsdag 30 mars 2017

Före-efter

För länge sen - närmare bestämt den 12 april förra året enligt datumet på bilderna - påbörjades operation gör-om-flickrummet-till-ett-ungdomsrum. Om man väljer tapeter till sitt rum när man är 5 år finns det stor risk att man inte gillar dem 11 år senare. Äldsta dottern Julia är inget undantag.

Så här så hennes rum ut innan.Såklart är vi färdiga för länge sen men det har bara inte blivit av att jag visat resultatet. Men så denna veckan är Julia lägenhets/kattvakt till sin mormor och då passade jag på att göra en rejäl storstädning på hennes rum samt dokumentera resultatet. Det kommer ju inte att se ut så mer än 30 minuter när hon kommit hem igen så det var lika bra att föreviga det på bild ;-)Lite taskigt ljus på efter-bilderna men själva kontentan når ju ut ändå!

3 kommentarer:

 1. Men oj vilken förvandling. Det blev ju jättebra.
  Funderar på att sno vissa ideer :) Som t ex den där skrivbordslösningen :) och en sån där klähängning har jag velat ha världslänge.

  SvaraRadera
 2. Det blev ju kanon! Smart att fota när hon inte var hemma😜

  SvaraRadera
 3. Suveränt! Man ser knappt att det är samma rum. Bra jobbat där!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...