Alla vi som gillar Maria

fredag 31 mars 2017

Så varmt är det inte här i Skåne i alla fall ;-)

Nu är det ett tag sen jag hade nån fredagsfräckis på bloggen och det kan ju bero på att jag inte känt mig vidare fräck på sistone. Det gör jag iofs inte i dag heller men ibland är det ju bara att göra......

En tjock bonde hade problem att tillfredsställa sin fru.
Han beklagar sig inför en vän och menar att han blir
för varm och svettig för att hålla på tills frun kommit.
Han får då rådet att låta en av drängarna stå och fläkta när dom har sex.
Nästa gång det är dags för sex kallar han in en av drängarna i sängkammaren.
Bonden bestiger frun och drängen står bredvid och fläktar. Trots fläktandet blir bonden för varm och svettig och frun är helt oberörd.
Mannen beordrar då drängen att byta plats med honom. Drängen gör som han blir tillsagd och fruns reaktion låter inte vänta på sig.
Hon stönar och kvider och får orgasm efter orgasm.
Då säger bonden: Fattar du nu hur man ska fläkta drängjävel?


Hjärtat har hållit sig i schack de senaste dagarna och på tisdag ska jag till min hjärtläkare för diverse undersökningar. Han vill även att jag ska byta till en effektivare medicin fram till operationen och eventuellt behöver jag bli inlagd för att vara övervakad under medicinbytet. Men den tiden den sorgen.....

Ha den allra bästa fredagen ♥

3 kommentarer:

  1. Inte lätt när man inte fläktar rätt ;)

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Den var rolig:-)))))
    Bra att hjärtat slutat flimra och beter sig normalt. Håller verkligen tummarna att allt ordnar sig till de allra bästa, för det är du värt!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...