Alla vi som gillar Maria

onsdag 1 mars 2017

Februari har varit en riktig favoritmånad!

Ja bokmässigt alltså. För övrigt skulle jag inte vilja påstå att det har hänt många saker som jag skulle vilja lägga någon sorts favoritvarning på......


Hälften av månadens böcker är skrivna av tre av mina favoritförfattare nämligen Nora Roberts, Marian Keyes och Michael Connelly. De gjorde mig inte besviken denna gången heller. Särskilt inte Roberts. 
Skäringer har jag inte läst något av innan och kommer kanske inte att göra igen. 
Lotta Thells självbiografiska serie är inte den bästa jag läst men jag måste ju bara få veta hur det slutar. 
De första fem böckerna av Ann Rosman slukade jag på nolltid - denna sjätte och sista tog lite längre tid. Jag vet inte riktigt varför för det var en bra bok. Fast kanske inte lika bra som de första fem.För övrigt kommer februari inte att gå till historien som en av mina bästa månader men när jag gjorde månadens collage på Instagram blev det ett gäng bilder som inte var sjukdomsrelaterade i alla fall :-)

Nu håller jag tummarna för att mars ska bli en bra månad - det tycker jag nog att jag är värd!!

4 kommentarer:

 1. Mamma pratade också om den Nora Roberts boken, hon sa den var riktigt bra!

  SvaraRadera
 2. Förstår att februari 2017 inte var en av dina favomånader. Håller verkligen tummarna och hoppas att du "får kompensation" under mars. Det är du verkligen sååååååå värd.
  Å visst är Ann Rosmans böcker hur bra som helst:-)

  SvaraRadera
 3. Å YES :) Vi har samma lika favvo författare :)

  Jag hoppas mars ska bli en mycket bättre månad för Dig.
  Inte för att jag tror att ljusets återkomst och vinterns bortgång gör Dig (eller nån annan friskare) så kanske blir Du ändå piggare.

  svar Att ställa för stora krav/att tro på snabbt resultat har jag försökt låta bli denna gång, jag tar min andning pö om pö... annars är jag ju expert på att förvänta mig under, att jag ska lyckas på nolltid ;-)

  SvaraRadera
 4. Hjälper dig att hålla tummarna! :)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...