Alla vi som gillar Maria

lördag 11 mars 2017

En helt magisk start på helgen ♥

I går kväll var jag på lokal med ett stort gäng av mina härliga arbetskamrater. Vi avtackade Stina som ska gå i pension och hade en underbart trevlig kväll tillsammans. God mat och god dricka. För min del Coca cola. Dels eftersom jag skulle köra hem, både mig själv och några andra visade det sig under kvällens gång och dels för att mitt hjärta inte ska få för sig att hoppa i otakt igen.
Den goda maten bestod av en supergod hamburgartallrik. Eller bräda rättare sagt.Min hemkomst blev mycket senare än jag planerat från början men har man trevligt så har man. Och bor arbetskamraterna långt iväg så gör dom. Kl 02,40 smög jag in i boet!

Men att ligga och sova bort denna helt magiska lördag fanns inte på kartan. Efter intagen frukost gick jag och Alice till havet för att lägga oss på bryggan och njuta av solen. Vågornas skvalp under oss vaggade oss nästan till sömns. Härvaro på högsta nivå ♥

♪ Inte ett moln  så långt ögat kan nå ♫

Vackert så att det kniper i hjärteroten ♥


Fyllda av energi traskade vi hem igen knappa timmen senare och ställde i ordning uterummet för den annalkande våren. Fönster putsades och soffor/mattor dammsögs rena från det svarta guldet från höstens jordstormar.

Dagen kommer att avslutas med Mello och eventuellt en film om jag orkar hålla mig vaken. I morgon väntar fika med en härlig vän och på kvällen hejar jag på Alice och hennes kompisar när de ska spela fotbollsmatch. Och så ska jag skylta såklart :-)

Hoppas din helg blir minst lika härlig som min ♥♥

6 kommentarer:

 1. Ja, vilket underbart väder det blev idag :)

  SvaraRadera
 2. Låter som en perfekt början på en hittills underbart solig helg. Samma väder här hos oss. Å nej, fönsterputsning och balkongfejning blev det inte här utan vi gick ut och åt ungefär samma lunch som ni åt som middag.

  Kul att du redan nu tänker på Skyltsöndag:-)

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder med vårkänsla!

  SvaraRadera
 4. Låter helt underbart! Skönt att fyllas med energi!

  SvaraRadera
 5. Låter helt underbart! Skönt att fyllas med energi!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...