Alla vi som gillar Maria

onsdag 15 februari 2017

Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne :-)

I morse var jag på gymet för första gången på jag vet inte hur länge. Jag tog det såklart väldigt lugnt men OMG vad skönt det var att lyfta lite skrot. Efter gymet hade jag tid hos min massör och när jag kom från henne knappa timmen senare kände jag mig som en ny människa. Att sen hjärtat slog i takt och att solen sken från en klarblå himmel gjorde ju inte saken sämre om vi säger så och när jag några timmar senare skulle köra och hämta yngsta vid skolan var jag bara tvungen att få lite utlopp för vårkänslorna som höll på att bubbla över!! Det ligger alldeles för mycket snö kvar för vårskriket men ett vårhopp passade alldeles utmärkt en dag som den här tyckte jag :-)Har du några vårkänslor än??

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild på dig! Sprudlande glad efter en sådan succé-dag! Underbart att läsa att hjärtat slår i takt:-) Måtte det fortsätta med det!
  Vårkänslor här!? Absolut. Vi har iofs också snö kvar på backen, fast betydligt mindre än du. Tredje soliga dagen i rad idag och plusgrader. Vad kan man mera begära den 15 februari...

  SvaraRadera
 2. Ja, de sista dagarna har man allt haft lite vårkänslor :) Härligt att hjärtat slår i takt igen!

  SvaraRadera
 3. Nu tycker jag det ser ut som om våren börjar närma sig på bred front på flera håll i Sverige - härligt!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...