Alla vi som gillar Maria

fredag 17 februari 2017

Fuck shit damn ass hell

Är inlagd på HIA igen och blivit elkonverterad igen.
Eftersom mitt hjärta stannade av droppet jag fick sist ville de inte sätta det igen och inte mig emot.
Min läkare säger att jag måste överväga operation igen men det örat är jag inte redo att lyssna med riktigt än.
Det finns ytterligare några vägar att ta, andra mediciner att prova först. Då måste jag bli inlagd och prova ut dem under övervakning. Om det skulle funka äter jag hellre medicin i resten av mitt liv än utsätter mig för ännu en operation. Ni som hängt här länge vet varför.  Nytillkomna läsare hittar inläggen under etiketten "En hjärtesak" från maj 2012 och framåt. De två operationerna är utan tvekan det värsta jag varit med om i hela mitt liv och det ska mycket till innan jag går med på att göra en igen.
Det snurrar så sjukt mycket tankar i mitt huvud och jag undrar vad det är som händer i min kropp.....

6 kommentarer:

 1. Herregud! Förstår att det snurrar i ditt huvud och att du troligen är rädd som bara den. Att du inte vill utsätta dig för en operation igen förstår jag också. Oskurit är bäst brukar min (snygga) husläkare säga.
  Hoppas, hoppas att det ordnar sig med mediciner och att du får lämna sjukhuset snart. Varm styrkekram till dig från mig:-)

  SvaraRadera
 2. Men nej, dumma dumma hjärta... Krya på dig. Kram J❤

  SvaraRadera
 3. Hoppas innerligt medicinen hjälper! Kram <3

  SvaraRadera
 4. Hopas allt ordnar till sig och det snart!!! Håller tummar och tår!

  SvaraRadera
 5. Läste här igår kväll och fann inga bra ord, det gör jag väl inte nu heller. Kan "bara" önska dig all styrka och önska dig hopp om att en ny medicin hjälper.
  Styrkekram 💙

  SvaraRadera
 6. Fy så svårt det måste vara för dig och din familj. Hoppas så att en lämplig medicin skall räcka så du slipper operation.
  Stor kram full av styrka ❤

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...