Alla vi som gillar Maria

söndag 11 december 2016

Skyltsöndag vecka 49

Söndag igen och dags för lite skyltar! Eftersom jag denna veckan endast befunnit mig på antingen gymet, jobbet eller hemmet och eftersom jag redan visat gymets skyltar och här hemma finns inte så där väldigt många blir dagens tema (även denna veckan) på jobbet :-) Och med tanke på vilken skyltguldgruva jag arbetar på blir det säkert inte sista gången heller!! Jag vet inte om det är jag eller Katarina som är i otakt men i dag både öppnar och stänger jag med Kassa 14. Tror inte att någon blir sur för det :-)

Ja varför inte vara en ananas??

Ja varför inte passa på att föra fram mer än ett budskap per skylt!

Ja varför inte.....

Språkpolisen inom mig har i tanken fotograferat tre skyltar till men eftersom jag inte har riktigt koll på vilka som läser min blogg och för att jag inte vill såra någons känslor stannar de skyltarna i tanken. Men om det skulle vara så att de skyldiga läser här så vill jag passa på att säga att det stavas Prinsesstårta - inte princesstårta, majonnäs - inte majonäs och giltig - inte gilltig......

Och som vanligt tittar du in till BP om du vill se fler skyltar!!

2 kommentarer:

 1. Hahaha! Då jag är väl bekant med din arbetsplats - ja, inte din i Skåne utan kusinen här i Täby - vet jag i vilket skyltparadis du befinner dig i.
  Kassaskyltarna är som vanligt helt suveräna! Undrar var h*n (troligen en hon) får inspirationen ifrån. Har hon gjort en lista eller letar h*n upp roliga meningar på nätet?

  Skylten vid köttbullarna är klockren! Bara jag går förbi, snörvlar och hostar på dom - ja, då hjälper det ju inte med handsprit heller om man säger så;-)

  Tre toppen skyltar! Stort tack för dom och länken:-)

  PS. Vi är oerhört lika vad gäller att stava rätt. Frågar mig ibland om jag lver som jag lär... Kan bara konstatera att jag dör det för det mesta i mina inlägg, men vad gäller mina kommentarer så slarvar jag, då jag är för lat för att korrläsa... DS.

  SvaraRadera
 2. Jag är både stavnings- och grammatikpolis.
  Älskar det svenska språket, som blivit otroligt
  amerikaniserat, sen jag reste hit 1951.

  (pineapple är ju ganska taggigt på utsidan,
  även om det(den) är sweet inside) Som många
  människor ...

  Ruth i Virginia

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...