Alla vi som gillar Maria

onsdag 7 december 2016

Nu gör jag slut!! En gång för alla!!!

I dag hade jag en inbokad tid hos min fantastiska läkare. Dels för att han ville följa upp att jag mådde OK efter penicillinkuren mot borrelian och dels för att jag - trots att jag mår bättre än på länge - inte mår så bra. Det lät kanske konstigt men eftersom jag mått rent ut sagt skitdåligt sen förra sommaren kan jag säga att jag mår bättre än på länge trots att jag inte alls mår bra.....

Borrelian verkar ha sjappat men den där j#¤%a stressklumpen i halsen och det förbannade stressillamåendet verkar vara tillbaka för att stanna. Varken Mindfulness, spikmatta eller djupandning har hjälpt de senaste dagarna och av förklarliga skäl blir jag ju ännu mer stressad av att må sämre för varje dag. Jag är livrädd för att magen ska fucka ur totalt igen och jag minns med fasa hur trött jag var under perioden då jag inte kunde äta överhuvudtaget. Jag överlevde flera veckor på honungsvatten och skorpor - dit vill jag inte igen!!

Så när min läkare frågade om jag ville ha hjälp att hitta nya vägar att hantera stressen var svaret självklart JA så nu är en remiss skickad till en stressterapeut som jag hoppas kan hjälpa mig med en strategi för att må bättre. 

Eftersom illamåendet försvann tillfälligt under penicillinkuren tyckte han att jag skulle äta probiotika ett tag och se om det hjälpte. Inte som en lösning mot stressen men kanske kan det ta bort lite illamående?? Ni kan väl hålla en tumme eller två för det!

STORT TACK för era fina kommentarer på mitt förra inlägg - ni är världens bästa bloggvänner och jag hoppas verkligen att jag snart orkar "träffa er" på en mer regelbunden basis!!


8 kommentarer:

 1. Bra att du tar itu med dina stressproblem och att en specialist kollar upp dig! Bra gjort av läkaren!!!
  Å jag håller både tummar och tår att probiotikan hjälper. Vet ärligt talat inte vad det är, men ska genast öka min allmänbildning och googla;-)

  SvaraRadera

 2. Hoppas du skall bli hjälpt av stressterapin...

  Kram ❤

  SvaraRadera
 3. Så bra att du får komma till en stressterapeut för i längden orkar man inte känna så. Hoppas att penicillinet har effekt. Lite udda med tanke på att antibiotika annars oroar magen men bara att tacka och ta emot.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna så hårt så att du snart mår bättre.

  SvaraRadera
 5. Håller alla tummar och tår och hoppas du lyssnar på kroppen och vilar och återhämtar dig så mycket du kan. Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Hoppas du snart mår bättre!

  SvaraRadera
 7. Hoppas det löser sig och att du får den hjälp du behöver!

  SvaraRadera
 8. Hoppas verkligen att du kan bli hjälpt av stressterapeuten, inget vidare att må dåligt så länge.
  Kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...