Alla vi som gillar Maria

onsdag 7 september 2016

Skit händer ;-)

I morse var jag hos min massör som försökte hjälpa mig med min ishcias. På en ontskala från 1-10 tror jag att massagen kvalar in på en 28:a ungefär. Inte nog med det - mitt bäcken var tydligen helt låst men det joxade hon runt lite med så att det blev bättre i alla fall. Man får vara tacksam för det lilla sa pigan.... Jag stapplade därifrån nästan i sämre skick än när jag gick dit men det var ju väntat. You gotta hit rock bottom....Mina öron är fulla med fasttejade frön som trycker på väl valda punkter och tanken är att jag ska trycka på dem med jämna mellanrum men med tanke på hur ont det gör vet jag inte om jag är så sugen på det.....Så länge de där fröerna sitter kvar får jag nog ha håret nedsläppt ;-)
Så med sorg i hjärtat har jag tagit beslutet att inte åka till Köpenhamn för att springa halvmaran nästa söndag. Det är riktigt riktigt surt men det är rätt beslut för mig och min kropp. Jag vet att jag har försökt med allt för att det ska gå vägen och accepterar att det är så här det måste bli.För övrigt verkar det som om min Guess What var lite för svår så ni ska få en ledtråd: HÄNDER (ni kan även fokusera lite extra på rubriken!!)
Det rätta svaret kommer i morgon kväll!

4 kommentarer:

 1. Är det magneter? Det har jag haft mot sömnbesvär. Betänk att jag har kort hår, typ Marie Fredriksson... Hoppas du mår bättre snart, klokt att ställa in halvmaran

  SvaraRadera
 2. Tyvärr får man nog lyssna på kroppen ibland.....kram J

  SvaraRadera
 3. Vilken otur att du inte kan springa men samtidigt så måste man lyssna på kroppens signaler. Hoppas att det känns bättre snart!

  SvaraRadera
 4. Jamen - frön i örat????????????????????? Fick googla och såg att det är ackupunkturfrön eller?! Det var det enda jag hittade. Varför har man sådana i öronen?
  Klokt att du avbokade halvmaran - jag menar den finns ju kvar nästa år, eller hur!?

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...