Alla vi som gillar Maria

torsdag 1 september 2016

Bättre och bättre dag för dag :-)

Det är inte min allra starkaste egenskap att lyssna på min kropp. Det vet ni som hängt här ett tag.
Min envishet att bara köra på ligger på gränsen till dumhet och det har jag ju fått betala dyrt för. Det vet ni oxå. Både ni som hängt här ett tag och ni som finns i min närhet. 
Men jag börjar bli bättre. Det har jag varit tvungen att bli ur ren överlevnadssynpunkt och nu börjar det kännas ganska naturligt att lyssna på de signaler som min kropp ger mig.

De senaste dagarna har min ischias bestämt sig för att fucka upp hela mitt liv och i samråd med min kropp och min PT (OK det var mest min PT som bestämde....) har jag bestämt mig för att lägga all träning på is några dagar framöver. Det känns riktigt riktigt surt men jag gör mitt bästa för att acceptera sitatuionen. MEN promenera får och bör jag göra så det tar jag fasta på. Det blev en lång härlig runda i morse och jag är lyckligt lottad som har dessa underbara omgivningar att röra mig i!! Se själva :-)
Trots den tidiga timmen lyste solen och det blev en härlig start på denna första dag i september ♥
En månad jag hoppas kommer att bli minst lika härlig som den förra ♥

Mitt augusticollage från Instgram ♥6 kommentarer:

 1. Hoppas du blir bättre snart!

  SvaraRadera

 2. Bra att du är snällare mot kroppen, promenader är bra. Tog också en men orkade bara en kort rackare..🤗

  Kram ❤

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas också på snar bättring - men promenader i dom vackra omgivningar är ju inte fel det heller :-)

  SvaraRadera
 4. Bättre sent än aldrig - att du börjar lyssna på din kropp alltså! Man lär sig ju bara den hårda vägen - tyvärr.

  När jag tittar på collaget så ser jag att jag måste ha missat nå't. Har ni gift er?!!!!!! Stort, stort GRATTIS i så fall:-)

  SvaraRadera
 5. Det är jävligt surt att behöva lägga träningen på is när man inte väljer det själv.. I know... Måste simma i helgen för att klara icaklassikern denna delen ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. När promenader kan ske i sådan vacker omgivning är det ju helt fantastiskt :) Men nog är det svårt att leva med begränsningar - det lär man sig inte i första taget. Turligt nog är de ju oftast tillfälliga!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...