Alla vi som gillar Maria

lördag 17 september 2016

Är det två som fyller år måste man väl fira två gånger?? Eller??

Mina tvillingar fyllde ju 16 i fredags. Men eftersom moster med kusiner bor i Uddevalla och både mormor samt farmor och farfar var på resande fot (inte samma fot dock) blev det bara vi i familjen som firade den stora dagen.
I dag blev det därför firande nummer två då mormor kommit hem samt att moster med kusiner var på Skånevisit. (det får väl bli ett tredje firande sen med farmor och farfar.....)

Lillasyster som älskar att baka svängde ihop en tårta till kalaset.Ni ser småkusinerna som tyckte det var jobbigt att vänta på att tårtan skulle bli fotograferad innan ätning.

Eftersom kusinerna som sagt bor i Uddevalla ses vi inte så jätteofta så det är väldigt viktigt att kramas vid hemfärd. Men hur gör man när längdskillnaden är sisådär en meter?? Jo man letar upp en kökspall!!


Ikväll gör jag mitt bästa för att glömma att det inte blir något Köpenhamn i morgon :-( Jag, min förbannade ischias och min bästa stolleprovskompis drar tidigt i morgon bitti och går en sträcka på Skåneleden i stället. Inte riktigt samma sak men bättre än att sitta hemma och gräma sig i alla fall.....

Ha den allra bästa lördagskvällen ♥

4 kommentarer:

 1. Bättre att tända ett ljus än att förbarma mörkret. Hoppas att ischiasen släpper,

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mitt yngsta barnbarn som fyllde tre nyss, han hade tre kalas, hihi, så visst kan man fira flera gånger ;)
  Krya på dig med ischiasen. Varm kram ♥

  SvaraRadera
 3. Tårtan är ju ett riktigt konstverk! Vackert! Så duktig dotter du har! Bilden med pallen är helskön - så himla roligt! Å grabben är en kopia på dig. Du kan verkligen inte förneka moderskapet här kan jag säga;-)

  Å lycka till på Skåneleden. Hoppas din ischias håller "tyst" liksom!

  SvaraRadera
 4. Såklart man ska fira två gånger...minst... Tårtan är ju superläcker! KramJ

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...