Alla vi som gillar Maria

fredag 3 juni 2016

Tre roliga i går och (minst) en rolig i dag :-)

Roligt på jobbet: I går var det en dansk man som glömde sitt kort i betalterminalen. Eftersom min kollega inte visste hur hans efternamn uttalades fick jag den stora äran att ropa på honom i högtalarna. När jag tittar på hans kort inser jag att jag inte heller kunde uttala hans efternamn men eftersom jag tyckte synd om honom gjorde jag ett försök i alla fall. Hans efternamn stavades Sjodt och hur sjutton uttalar man det??? Min kollega viker sig dubbel av skratt när jag kallar på Schutt vilket resulterar i att även jag börjar garva I HÖGTALARSYSTEMET!! Att det aldrig kom någon dansk man vid Sjodt och hämtade sitt kort berodde såklart på att han redan hunnit iväg - förnamnet uttalade jag ju i alla fall helt korrekt.....

Roligt efter jobbet: Efter jobbet var det äntligen dags att träffa någon som jag sett fram emot att träffa ett bra tag. En personlig tränare. Hon gjorde massa olika tester och eftersom jag har har koll på att min kropp är ett riktigt måndagsexemplar blev jag inte så förvånad att jag inte klarade av de flesta av dem. Det enda jag klarade av med beröm godkänt var konditionstestet - övriga tester gällande rörlighet, balans och muskler (framför allt i rygg och axlar) var på snudd katastrofalt dåliga. Nästa fredag ska vi träna tillsammans och jag ska få ett träningsprogram som funkar för MIG. Det ska bli så sjukt roligt att träna med henne och att se framstegen jag är övertygad om att jag kommer att göra. Vi klickade direkt och jag vet att hon kommer att pusha mig till att nå så långt jag kan.

Roligt på kvällen: Varje år har yngsta dotterns fantastiska lilla friskola en rockfestival och igår var det dags igen. Yngsta dottern med bästa kompis var programledare och efter alla härliga nummer fick vi ett extraummer när fritidspedagoger, lärare och vaktmästare uppträdde som mina gamla idoler KISS. Vi var några stycken i publiken (tror att det bara var mammor??) som tog temat rockfestival på allvar så ett pris för bästa rockoutfit lottades ut och ni kan aldrig gissa vem som vann??


På bilden syns dottern, Paul Stanley som är minst lika snygg som för 20 år sen och rockmamman själv!

Roligt (än så länge) i dag: 
Handläggare på Försäkringskassan: Så Herr Svensson - ni har skrivit i er ansökan att ni söker ersättning för en arbetsskada. Vilken skada söker ni för?
Herr Svensson: Jag har blivit impotent!!
Handläggaren: Det är väl i alla fall ingen arbetsskada?!?
Herr Svensson: Joho! Jag skulle pinka och hade RoundUp på nävarna och nu är den död från roten!!!

Ha den allra bästa fredagen ♥

6 kommentarer:

 1. Härliga roliga :) Gillar bilden!

  SvaraRadera

 2. Ha ha ha, hur fick du det till schutt? 😂😂😂

  Ännu mera ha ha för din
  fräckis. 😂😂😂

  Kram ❤

  SvaraRadera
 3. Ha ha, tack för ett gott skratt och grattis till rockmamman :D Bra jobbat!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Klart ni vann med den outfiten! H*n i mitten är ju faktiskt en kopis på Alice Cooper, även om det skulle vara Kiss;-)

  SvaraRadera
 5. Haha! :-)

  Det är rätt - man SKA skratta åt danskar, och gärna då i högtalare :-D :-D

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...