Alla vi som gillar Maria

söndag 12 juni 2016

Skyltsöndag

SWISCH!!! Det var vecka 23!! 
Oj - det gick snabbt. Kan vi göra den igen? 
Nej tyvärr - den kommer inte tillbaka förrän nästa år....


Men några skyltar blev det i alla fall. Den första känner ni igen från veckans Guess What och jag fotagraferade den på min promenad i väntan på att dottern fotbollsmatch skulle börja. Jag hade inte aning om att denna sevärdhet ens existerade men det var ett gäng stående stenar i en kohage. Typ som Ale Stenar fast utanför Vinslöv.
Lite längre fram kom nästa skylt och jag funderade på om Stainabjär var Bröt Anunds grav. Jag ska kolla upp det någon gång när jag råkar få några minuter över som jag inte vet vad jag ska göra med....Eftersom jag var långledig förra veckan hann jag inte få med skylten från Kassa 14 i förra skyltningen så idag får ni två!!
Stor kram till dig som tittar förbi i dag ♥

4 kommentarer:

 1. Suveräna skyltar!!!
  Jepp.
  Jag köper dem ;) med råge.
  Stor kvällskram ♥

  SvaraRadera

 2. Där satt dom, skyltarna alltså. 😄

  Kram ❤

  SvaraRadera
 3. Kännr igen skylten som jag för en gångs skull gissade rätt på. Så den skylten tackar jag extra mycket för. Å uppföljningen är ju helt suverän. Toppem jobbat där:-)))

  Å sista skylten i kassa 14 är ju bara såååååååå bra. Love it!

  Härliga skyltar och stort tack för att du är med:-)

  SvaraRadera
 4. Kassa K's skyltar hos dig och Claes-Görans hos BP - de är så himla bra! Ja, de andra med - men de här brukar verkliganv ara det lilla extra. Som nu :)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...