Alla vi som gillar Maria

söndag 8 maj 2016

Skyltsöndag

Då var det helt otroligt nog söndag IGEN och dags att visa upp veckan skyltar! Temat idag är Veckan som gått. Håll tillgodo!!

I måndags var jag och ett härligt gäng kollegor på brandutbildning och såg en massa heta killar. Förlåt heta arbeten var det visst!!


I tisdag tog jag cykeln till jobbet och blev inte jätteglad när denna skylten plötsligt dök upp framför mig. Men jag kom fram till jobbet i väldigt god tid i alla fall visade det sig!


I onsdags var jag ledig och gick på en härlig långpromenad. Då stötte jag på dessa hårda killar på skjutfältet!


I torsdags när jag kom till jobbet hängde det en ny skylt på mitt jobb. Ni som är intresserade av handboll vet att det går riktigt bra för Kristianstads lag och såklart stöttar min arbetsplats sitt favoritlag i stor skala.I fredags var jag och Julia i stan och åt en härlig lunch på stans bästa sushirestaurang!


Premiär för Guess What i Skyltsöndag!! Igår föll mina ögon på denna skylten på jobbet och jag undrar om ni kan gissa vad som ligger under den??


Och till har såklart Kassa 14 en ny skylt denna veckan. De har efterlyst lite hjälp med att komma på skyltar och såklart kommer jag att hjälpa dem. Jag har redan gett några förslag och det ska bli roligt att se " mina" citat på pränt kanske redan nästa vecka!!


Som vanligt hittar du fler skyltare om du tittar in hos BP! Nu ska jag snart ta mig till jobbet och eftersom det är helt fantastiskt väder ute blir det cykeln idag med. Jag ska sticka i god tid så jag hinner stanna till i Viby och ta en bild på det där vackra rapsfältet jag cyklade förbi igår men inte hade tid att stanna till vid. Ni som följer mig på Insta/Facebook får en bild där om ca 1 timme!
Och glöm nu inte att gissa!!

6 kommentarer:

 1. Vilken härlig vecka med härliga skyltar :-) Gillar Kassa 14 :-D

  Kan dock inte alls gissa vad som döljer sig där...

  Ha en härlig söndag!

  SvaraRadera
 2. Vilka bra skyltar du bidrar med! Har inte heller en aning om vad som döljer sig...

  SvaraRadera
 3. Både heta grabbar och hårda grabbar på en och samma vecka! Och nu påminner du mig om min glass som jag tog ur frysen för 10 minuter sen så den skulle tina lite. Är nog alldeles perfekt mjuk nu. Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du inte bara hittade heta arbeten på brandstationen utan också några riktigt heta och snygga brandmän;-)

  Toppen skyltar som vanligt hos dig. Kul att din ICA sponsrar Kristianstad. Laget är verkligen i en klass för sig, även om det svider att "mitt" Hammarby ligger så långt ned...

  Har ingen gissning på din skylt. Kollade hos min ICA idag, men hittade inget alls där...

  Å kassaskylten är härlig, som alltid.

  Hittade faktiskt en skylt utanför en coffee shop i Stockholm i veckan. Tänkte på dig och kassa 14 då. Den ligger på min blogg. Du får hemskt gärna använda den, för den passar perfekt till kassa 14 tycker jag.

  1 000 tack för toppen skyltning och länken:-)

  SvaraRadera
 5. Jag tänker ju allra först på ett skötbord förstås, men det är det säkert inte och det har ni nog inte i butiken! Så jag väntar med spänning på det rätta svaret!

  SvaraRadera
 6. Jag gillar alltid skyltarna vid kassa 14 ;-)
  Sköta.....inte en aning, men Ica Kristianstad kanske har gjort en felstavning igen...
  Kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...