Alla vi som gillar Maria

söndag 29 maj 2016

SkyltsöndagPå en bestämd dag varje år skänker min arbetsplats 1% av försäljningen till ett särskilt projekt. Det kan vara allt från att bekämpa cancer till att stötta sjöräddningssällskap. I årets projekt kämpar vi med våra kunders hjälp för att alla barn och ungdomar ska kunna gå till skolan utan att vara rädda för mobbning. Som en del i detta projekt har barn i Minihuset fått skriva ner hur de tycker en bra vän ska vara och så har vi hängt upp alla lappar i ett vänskapsträd ♥ Som ni ser är det väldigt många lappar i trädet men jag plockade ut några stycken att visa för er idag ♥Man ska hjälpa sin kompis om den behöver hjälp

Dela med sig av sin glass

Man bara vet att nån är snäll sen man föds 

Att vara snäll och lika lång som jag 

Min storebror för han kan göra volter

Och så har Kassa 14 vaknat till liv igen denna veckan! 


Nu ska jag fortsätta njuta av uppvaktningen jag får min dag idag. Present och god mat är redan på plats och snart blir det fika ♥

Stor kram till dig som tittar förbi i kväll ♥

4 kommentarer:

 1. Måte säga att jag är otroligt impad över din arbetsplats. Vilken toppen idé att inte bara skänka en procent av försäljningen en viss dag till ett vettigt projekt, utan att kläcka idén att bygga ett träd och låter löven bli till hjärtan. Helt suveränt! Vilken Skyltsöndag:-)

  Mina favon är: "Man bara vet att nån är snäll sen man föds". Bara en treåring kan vara så "klok" åsså "Att vara snäll och lika lång som jag" samt "Min storebror för han kan göra volter." Å vilken handstil på den sista:-)

  Kul att kassa 14 vaknat till liv igen. Kassan är ju ditt stående inslag, precis som mn Claes-Göran. Gillar inte när de inte sköter sig;-)

  1 000 tack för en helt suverän skyltning och länken:-)

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara texter och vilken underbar ide med träd och texter och att skänka delar till bra saker !! ni är fantastiska !!
  Härligt med kassa 14 !! glass e gott och det fyller på härligt till sommaren ;)
  Kram sötnos

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar ide att skänka 1%, det är ju en hel del pengar kan jag tro! Å vilka bra tankar om hur en god vän ska vara.
  Kram J

  SvaraRadera
 4. Vi ska lyssna på barnen för de är kloka och vår framtid. Helt enkelt kanonfint att skänkatill detta ändamål. Gillas

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...