Alla vi som gillar Maria

fredag 6 maj 2016

Det kostar på att vara ledig!!

I morse kom Åsa och Jonas med barn cyklande från Åhus med frukostbullar av alla de slag och vi dukade upp en riktig hotellfrukost!! Superlyxig start på denna fredag. Barnen har lovdag från skolan, mannen har klämdag från jobbet och jag är bara helt vanligt varannanfredagsledig.

Trots att Alice och Åsa/Jonas dotter träffats typ fyra gånger kommer de superbra överens sådär som bara barn kan så hon hoppade på sin cykel och följde med dem hem någon timme senare. Det bestämdes i all hast att vi skulle följa med dem ut och käka ikväll innan de åker hem till sitt igen. De har bara varit i Åhus i Åsas föräldrars stuga över "helgen" och njutit av det underbart vackra vädret.

Mannen körde till återvinningcentralen där han fick trängas med massa andra klämlediga karlar och jag och Julia åkte till stan. Hon har - till min stora glädje - upptäckt hur gott det är med sushi så vi började med en lunch på stans bästa sushiställe där vi fick trängas med massa andra varannanfredagslediga mammor med döttrar. Samt en massa andra oxå för den delen.

Sen inhandlades födelsedagspresent till min lillasyster som ska fira sin 30-årsdag i morgon. Vi hittade ett svart sängöverkast samt en smutsrosa skinnfäll på Hemtex  och ett supersnyggt grått påslakanset på Rusta som fick följa med hem. Det är som sagt var dyrt att förvandla flickrum till nästanvuxenrum......

Nu ska jag djupandas några minuter innan det är dags att köra Julia till bussen. Hon ska på fest ikväll och tydligen blir man väldigt svettig av att cykla till busshållsplatsen. Till hennes försvar är det ju faktiskt varmt ute och vi har ju trots allt 6 km till närmsta busshållsplats. Sen ska resten av familjen cykla till Åhus för en trevlig kväll. För resten av oss kan faktiskt cykla UTAN att bli svettiga!

Och på tal om att bli svettig ;-)

En tjock bonde hade problem att tillfredsställa sin fru.
Han beklagar sig inför en vän och menar att han blir
för varm och svettig för att hålla på tills frun kommit.
Han får då rådet att låta en av drängarna stå och fläkta när dom har sex.
Nästa gång det är dags för sex kallar han in en av drängarna i sängkammaren.
Bonden bestiger frun och drängen står bredvid och fläktar. Trots fläktandet blir bonden för varm och svettig och frun är helt oberörd.
Mannen beordrar då drängen att byta plats med honom. Drängen gör som han blir tillsagd och fruns reaktion låter inte vänta på sig.
Hon stönar och kvider och får orgasm efter orgasm.
Då säger bonden: Fattar du nu hur man ska fläkta drängjävel?

Ha den allra bästa fredagen ♥

5 kommentarer:

 1. Låter som en dyr men himla kul dag, speciellt spontanmiddagen. Perfekt!

  Å klart att ni inte blir svettiga när ni syklar - kvällarna är ju faktiskt fortfarande rätt kyliga;-)

  Å fräckisen var bra, riktigt bra:-)

  SvaraRadera
 2. Jisses vilken härlig dag! Särskilt den sista fläktande delen… ;) Något sådant har jag rakt inte hunnit med då jag jobbat morgon till kväll. Det jag hann med var en timmes lunch ute i solen. Räckte för att kinderna ska blossa röda.
  Kramar delikatess-Jessica

  SvaraRadera
 3. Härligt med dessa lediga dagar och rolig historia ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Låter som en väldigt härlig dag! Visst är det härligt med barn som finner varann direkt. Och så skönt nu när man kan cykla igen, oavsett om man blir svettig eller ej :) Grattis till 5 år på bloggen! Kul historia :)

  SvaraRadera
 5. Det har verkligen varit suveränt väder!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...