Alla vi som gillar Maria

måndag 28 mars 2016

En annan dag.

Natten till idag sov jag som en kratta. Äldsta dottern var på vift och "glömde" höra av sig med besked om var hon skulle sova. Jag visste att hon inte skulle komma hem men jag vill gärna vet var hon är om något skulle hända. Kl 23.45 gav jag upp alla försök att somna innan jag hört något från henne och skickade iväg ett SMS. Dryga halvtimmen senare kunde jag komma till ro då det äntligen kom ett livstecken från henne. Och ett besked om var hon skulle tillbringa natten.

Så för att vakna till liv i förmiddags gick jag och yngsta dottern på en härlig långpromenad i dimman. Hon ville gärna gå till havet och jag är den sista att protestera då det gäller att gå dit. Vi gick ut på bryggan och satte oss en stund.Vara med på bild ville hon inte däremot.

Resten av dagen har tillbringats till stor del i köket. Jag har lagat lite mat till kommande dagar på jobbet. Bland annat gjorde jag tacofyllda zucchinis och använde min hemmagjorda tacokrydda som inte bara är enkel att göra - den är väldigt vacker innan man blandar ihop den!


Ikväll har yngsta varit på fotbollsträning och då passade jag på att besöka gymet. Och nu ska jag inte göra ett jota mer idag!!

Stor kram till dig som tittar förbi ikväll ♥

8 kommentarer:

 1. Det är jobbiga tider då man har tonåringar. Jag vet. Jag har haft fyra.
  Men de växer upp och blir bra människor. Tack och lov.
  Idag kan jag njuta av dem allihopa.
  Kram och natti ♥

  SvaraRadera
 2. Din dotter är lika fotoskygg som jag;-) Låter som en toppen och rofylld promenad:-)

  SvaraRadera
 3. Tonårstiden är ju speciell och jag tror man nog idag är mer orolig än för ett antal år sedan. Vet att jag eller andra kamraters föräldrar alltid pratade med varandra innnan en övernattning var aktuell och det kändes tryggt. Men å andra sidan fanns då inga mobiltelefoner. Fast jag tror jag hade gjort likadant nu. Kanske är det annorlunda och lugnare på ett mindre ställe än i storstaden....
  En promenad längs havet är alltid fin.
  Önskar dig en bra början på veckan.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tonårsförälder är bland det mest prövande man kan vara - helt klart. Minns delar av två omgångar med viss ångest ;)
  Vacker vid havet hos er - många stora stenar. Får lite känslan av att vilja leka "inte nudda havet"! :)

  SvaraRadera
 5. Det är jobbigt innan man får klartecken! Det är så enkelt att skicka ett sms, ändå så svårt :(
  Att inte vilja vara med på bild, det är inget som förvånar mig. Har jag aldrig velat.

  SvaraRadera
 6. Dessa ungdomar....varför kan de inte förstå hur vi föräldrar ha det...
  Undrar hur det känns att inte bo i närheten av havet! Jag har alltid bott vid hav och kan inte tänka mig att vara utan. Jo förresten nu ljuger jag, mellan 20-23 års ålder bodde jag i Jönköping med bara Vättern....men då var det viktigare att festa än att njuta av havet så Vättern dög fint ;-)
  Kram J

  SvaraRadera
 7. Ja visst vill man veta var barn och ungdomar är nånstans, annars kan man inte koppla av. Ser så skönt ut vid havet! Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...