Alla vi som gillar Maria

onsdag 23 mars 2016

Dagens plan

Ni som följer min andra blogg läste kanske igår kväll kring mina tankar om stress. Om inte kan du uppdatera dig om du trycker HÄR!

Idag är jag ledig och jag började dagen med att cykla med yngsta dottern till skolan. De skulle på cykelutflykt idag och hon tyckte att det var en bra uppvärmning att cykla de knappa 6 km hon har till skolan. Att mamman fick cykla det dubbla gjorde absolut ingenting då det var riktigt skönt ute i morse! Och nästan vindstilla.
Hemkommen gjorde jag en riktig lyxfrukost! Bacon med stekt ägg och avocado i hemmagjord majonnäs - hur gott som helst!


Eventuellt tänker jag gå ut en liten runda i skogen innan jag kör och hämtar dottern i skolan för att åka till stan. Hon ska till frissan och jag har några ärenden som ska uträttas.

Ikväll kommer det rätta svaret på Guess What så ni kan gissa lite till. Inget helt rätt svar har inkommit än så det finns fortfarande chans att knipa tre poäng!

4 kommentarer:

 1. Hmm... Då får jag försöka tänka utanför boxen igen men lätt är det inte :D Vilken god frukost förresten!

  SvaraRadera
 2. Oh, jag missade GW hos dig, var ju ute och reste. Men nästa vecka så....
  Låter som en bra start på dagen med en cykelyru med dottern och den blev ju rejäl.
  Mysigt med en lyxfrukost när du kom hem. Gott ser det ut.
  Kram från mig!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...