Alla vi som gillar Maria

torsdag 18 februari 2016

Rätt svar på Guess What #7

var.......en titt rakt ner i en shakerflaska! En shakerflaska som tydligen är väldigt lik en köttkvarn om jag ska tro på era gissningar! Tack för alla underbart kluriga svar - roligt att så många vill vara med och gissa!!
Helt rätt gissade Linda och Jeanette som får vars två poäng! Jeanette tar sig därmed upp på en delad första plats!! Fullständig tabell ser ni på höger sida om inlägget.

Gärdsmygen gissade på sil/munstycke och får ett poäng.

För övrigt går jag mest och väntar på att få en ny tid till den där jäkla biopsin på sköldkörteln. Inte för att jag på något sätt ser fram emot att göra om det men jag vill ju gärna ha svar på vad som är fel.
Jag ringde även och ifrågasatte varför jag inte har fått någon kallelse till att göra ultraljud på gallan och vips fick jag en återbudstid nästa onsdag. Den undersökningen kommer ju i alla fall inte att göra ont men risken är att undersökningen leder till något som gör ont men det får framtiden utvisa. Så idag ska jag försöka låta hjärnan vila och hjärtat bestämma ♥Stor kram till dig som tittar förbi denna torsdag ♥

4 kommentarer:

 1. Jag har två shakerflaskor, men de ser inte så ut, det är mera "vingar". Detta ser ut som ett galler hos bin, fast jag gissade ju på köttkvarn.
  Ja, jösses så svårt det kan va! Grattis till vinnarna!
  Shaker-kram ♥

  SvaraRadera
 2. Bra gissat av Gärdsmygen... jag hade fel igen :)
  försök att göra som du tänkt idag och gör bara det hjärna och hjärta känner för.
  Kram

  SvaraRadera
 3. YES!! Äntligen!! Jag brukar tycka det är såå svårt att se, men denna gången var jag ganska säker. Kram J

  SvaraRadera
 4. Inte roligt gumman. ❤
  Skickar en varm kram.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...