Alla vi som gillar Maria

onsdag 7 oktober 2015

Walk with me

Eftersom jag råkade sätta min telefon på ljudlös tog det lite extra tid för vårdcentralen att få tag på mig igår. När jag äntligen upptäckte misstaget ringde jag upp och fick en ny telefontid men när sköterskan ringde upp visade det sig att min läkare gått hem för dagen. Istället ringde han direkt på morgonen idag och i morgon eftermiddag ska jag dit igen för ny undersökning och eventuella prover. Han ville utesluta alla fysiska eventuella diagnoser innan han tittade på de psykiska som då mycket väl skulle kunna vara stress. Och med tanke på mina drömmar de senaste nätterna känns det inte helt omöjligt att det är stress som ligger bakom min klump i halsen som inte finns på riktigt. I natt drömde jag till exempel att vi var på semester och när det var dags att åka transferbussen från hotellet till flygplatsen upptäckte jag att jag inte ens börjat packa!!!

Jag vaknade såklart med bultande hjärta och trots att jag genast insåg att det bara var en dröm hade jag svårt att varva ned. Därför var det ju extra lägligt att jag är ledig idag och inte har ett enda måste på hela dagen. Jag bestämde mig för att trotsa blåsten och gå ut på en långpromenad till havet.
Varje gång jag går i mina underbara omgivningar känner jag ett oerhört lugn sprida sig i kroppen. För visst är naturen extra vacker på hösten??

Alla tallbarr i hela skogen har blåst ut på vägen

Nej inte riktigt alla faktiskt!!

Min älskade bänk!! Måtte den aldrig försvinna ♥

Funderade länge och väl om jag vågade ge mig ut på bryggan. Risken var stor att jag skulle blåsa i!

Men jag kulle hålla mig på banan - förlåt bryggan ;-)

Nu är det strax tid för lunch. I dag blir det kassler med blomkålsmos - mumsfilibabba!

5 kommentarer:

 1. Finns det nått bättre för sinnena att komma ut på en promenad i den friska luften!
  Håller tummarna för att undersökningarna hår bra och att det inte är nått att oroa sig över.
  Stor varm kram till dej! ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hår... hahaha...Skulle naturligtvis stå går.

   Radera


 2. Håller tummarna att du får veta vad som orsakar klumpen i halsen, stress påverkar oss på många konstiga vis. Jag brukar inte vara stressad men nu sista veckorna har jag känt mig stressat dygnet runt. Tror man påverkas av allt som sker även utanför sig själv....

  Stor kram ♥

  SvaraRadera
 3. SÅ skönt att få komma ut på en promenad i de fina omgivningarna! Din bänk är verkligen väl placerad! :)
  Lycka till med undersökningar och provsvar!

  SvaraRadera
 4. 1. Helt underbara bilder som är riktigt somriga faktiskt. Du är en väldigt duktig fotograf.

  2. Kan inte ens föreställa mig känslan av att vakna efter en sådan dröm. Vill inte heller för att vara ärligt. Hjärtat skulle troligen få fnatt!

  3. Hoppas innerligt att du får en vettig diagnos och framförallt HJÄLP!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...