Alla vi som gillar Maria

fredag 9 oktober 2015

Fast storleken har ju ingen betydelse?!?

Igår var jag hos doktorn igen och eftersom medicinen han skrev ut förra gången har gjort mer skada än nytta känns det som skickar han nu en remiss till Öron/näsa/hals till att börja med. Där ska de tydligen köra in en kamera i näsan och vidare ner halsen för att undersöka vad det är som orsakar min känsla av att ha en klump i halsen. Om de inte hittar något blir det oundvikligen en gastroskopi.......
Men den tiden den sorgen - i dag är det fredag och jag är L E D I G!!
Jag har varit på gymet, jag har handlat, varit på bibblan och hämtat en bok som jag ser fram emot att läsa. Återkommer i detta ämne vid ett senare tillfälle.

I kväll ska jag, min man och yngsta dottern gå på restaurang. Efter det ska vi gå på musikalen Trollkarlen från Oz på teatern här i Kristianstad. Mycket trevligt ska det bli!!

Och eftersom det som sagt var är fredag ska ni såklart få en fredagsfräckis och i dag blir den i bildform!!


Ha en fortsatt trevlig fredag ♥

2 kommentarer:


  1. Det låter inget vidare med kamera genom nästan för att kika i halsen, men förstår ju att det är en liten rackare, he he....

    Fredagskram ♥

    SvaraRadera
  2. Å efter den här veckan är du såååååååå värd att ha en härlig kväll med restaurangbesök och teater. Njut för fullt:-)

    Fräckisen är härlig:-)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...