Alla vi som gillar Maria

söndag 5 juli 2015

Two out of three aint bad

som han i Meat Loaf sjöng.
Nu sjöng han dock inte om konfirmerade ungar men det syftar jag på med min rubrik.

I denna fantastiska högsommarvärme som äntligen kommit till oss blev i dag Pontus konfirmerad. Han som i vanliga fall knappt kan göra sig förstådd här hemma eftersom han pratar så snabbt och otydligt höll inte bara ett utan två fina små tal klart och tydligt. Det var faktiskt en pappa som kom fram till honom efteråt och gav beröm.

På väg till kyrkan sa min man till mig att jag var snygg.
- Äsch, den här gamla trasan!! sa jag då och menade vartenda ord jag sa. Klänningen är nämligen inköpt 1995 men eftersom den är tidlös och passar fortfarande har jag inte haft hjärta att göra mig av med den.


Man ser kanske inte min klänning så tydligt men i alla fall. Desto tydligare ser man vackra Trolle Ljungby slott i bakgrunden.


Joakim satt i bilen med AC:n på när denna bilden togs. Det är nämligen inte så skönt att vara ute i solen och bli fotad när man har typ 40° feber.


Tjejerna bakade i går så det enda som jag bidrog med till tårtorna var frostingen. Jordgubbarna skivade yngsta dottern och hennes kusin Erik i äggdelaren. Och ja - tårtorna var minst lika goda som de ser ut!!

6 kommentarer:

 1. Grattis till konfirmationen.
  Och din man har sååå rätt!
  Du är jätte snygg i den där klänningen! :)
  Härlig helg ni fick att fira på.
  Ha nu en riktigt skön kväll.
  Det har jag nu när kontaktbarnen cyklat hem.
  Men det blev väldigt tyst här hemma!
  Kram Susanne

  SvaraRadera

 2. Grattis till konformanten! :-)
  Håller med mannen, du är jättesnygg i klänningen.
  Tårtan skulle jag bara vilja slänga mig över med hull och hår... :-)

  Trevlig kväll och kram ❤

  SvaraRadera

 3. Grattis till konformanten! :-)
  Håller med mannen, du är jättesnygg i klänningen.
  Tårtan skulle jag bara vilja slänga mig över med hull och hår... :-)

  Trevlig kväll och kram ❤

  SvaraRadera
 4. Hos oss är bara 50% konfirmerade... Storbarnet valde bort det pga tidsbrist, och med facit i hand så Var det ett mycket bra och moget beslut!
  Men lillbarnet "jobbade" med i konfirmationsgruppen året efter sin egna konfirmation, så hon gick två gånger. Kan man tillgodoräkna det så har vi full pott ;-)
  Kram J

  SvaraRadera
 5. Det är lite läbbigt hur tiden rusar iväg. Man ser det på barnen. Men här har jag ett bildbevis på att du har lyckats stanna tiden på ett förträffligt sätt. Släng inte den klänningen. Tårtorna ser smaskiga ut. Kram Bosse

  SvaraRadera
 6. Du är riktigt snygg i din klassiska fina klänning !!!
  Grattis till dina konfirmander :)
  Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...