Alla vi som gillar Maria

torsdag 4 februari 2016

Kanske den värsta någonsin??

Alltså jag har gjort många undersökningar i mitt 42-åriga liv men dagens kvalar nog in direkt på en förstaplats vad gäller obehaglighet!! Kan man ens säga så?!?
Smärtfri var den då rakt inte men jag har gjort mååååååånga saker som gjort mycket mer ont än att få en nål inkörd i sköldkörteln fyra gånger! Men fy f#¤&%#&¤n vad obehagligt det var!!

Undersökningen började med att den kvinnliga och mycket trevliga läkaren kollade på min sköldkörtel med en ultraljudskamera (heter det så??) Det var inte så skönt men helt smärtfritt. Hon såg att det mycket riktigt satt något på min sköldkörtel som inte ska vara där. Det kan vara en lymfkörtel men det kan oxå vara något betydligt otrevligare. Enda sättet att få reda på om det är alternativ a eller b var att ta prover. Och det var inte smärtfritt.
Fyra gånger stack hon mig i halsen för att få prov på olika ställen av knölen. Det gjorde ganska ont men var mest som sagt väldigt väldigt obehagligt.

Jag frågade inte ens hur lång tid det tog att få svar för jag vet att om inte svaret kommer inom utsatt tid kommer jag att dikta ihop mina egna sanningar......14 kommentarer:


 1. Huva vilken kämpe du varit idag. ❤
  Nu får vi hoppas väntetiden på svaret inte skall dröja mer än nödvändigt och att svaret skall vara positivt och att du skall komma att behandlas på bästa sätt...

  Stor kram finaste du, detta kommer att bli bra. ❤❤❤

  SvaraRadera
 2. Hoppas verkligen att det är en snäll knöl! De flesta av dem är trots allt det så du har oddsen på din sida.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hualigen. Jag förstår att det inte var ngt roligt

  SvaraRadera
 4. Stackare, men det kommer iallafall vara skönt om du gjort den i onödan så att säga :) kram

  SvaraRadera
 5. Låter otrevligt, men bra att du har gjort det. Svaret kommer när det kommer, som du säger, lika bra att inte få nån tid på det! Håller tummarna!

  SvaraRadera
 6. Det gör ont i mig bara att läsa om provtagningen. Just där i halsen är man ju som mest känsligt också. Usch, stackarn!

  Men nu är det över! Nu hoppas jag på alternativ a, såklart. Å om svaret inte kommer inom utsatt tid då är det med säkerhet alternativ a!

  SvaraRadera
 7. Det finns en del ställen på kroppen som man inte tror är så känsliga, och ett utav dem är nog sköldkörteln.
  Du har kämpat ♥
  Nu hoppas vi på ett gott resultat.
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Usch vad du går igenom! Men säger som Anne - det är en "snäll" knöl tills vi vet något annat!
  Kramar ❤
  Lippe

  SvaraRadera
 9. Aj, hoppas du mår bättre nu och att du får bra svar.

  SvaraRadera
 10. Vännen usch vad otäckt och halsen är så utlämnande ! nu hoppas vi på BRA svar så du gjort det i onödan tycker då jag !!!!
  Det är aldrig i onödan.. bara att inse...
  Stor varm KRAM till dig finaste Maria

  SvaraRadera
 11. Hu vad läskigt! Men skönt att det är över. Nu fortsätter jag hålla tummarna för ett riktigt bra provsvar!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Tuffing! Det verkar vara en väldigt obehaglig undersökning, men ack så viktig. Jag håller alla tummar och tår att det är ofarligt!!
  Stor kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...