Alla vi som gillar Maria

tisdag 19 maj 2015

Var annars ska man lägga näsan om inte i blöt??

Tänk er följande scen:
Kvinna sitter i kassan på en stormarknad.  Ett av veckans erbjudande är två paket glassbåtar för 25 kronor.  Många kunder köper två paket. Vissa kunder köper fyra.  Plötsligt kommer en man som köper tre.
Kassörskan ( fortsättningsvis kallad K): Ska du inte köpa ett paket glassbåtar till? Det är två för 25 denna veckan och du har ju tagit tre.
Mannen (fortsättningsvis kallad M): Nej det har jag inte.
K (med vänlig röst): Jo det har du!
M: Nej det har jag inte!
K (kanske något irriterad): Eeeeh jo det har du!!!
M (kanske lite mer irriterad än K): Jag vet väl i alla fall vad jag köper!!!
K (nu med lika mycket attityd som en bitchig tonåring): Så du menar att det inte står tre paket glassbåtar där nere?? (här knycker hon med huvudet ner mot varorna)
M (ganska så röd i huvudet vid detta laget): JA DET MENAR JAG!!! DÄR STÅR TVÅ PAKET GLASSBÅTAR OCH ETT PAKET GLASSPINNAR!!!!!

Nu ska K skriva ett mejl till Engelholmsglass och fråga om det är möjligt att kanske byta design på glasspinnepaketet så att det inte är så himla likt glassbåtspaketet........

2 kommentarer:

  1. Hahahahaha! Gud så skämmigt!

    SvaraRadera
  2. Oups. Den där K skulle lika gärna kunnat vara jag!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...