Alla vi som gillar Maria

måndag 13 april 2015

Efter dessa dagar är min rumpa plattare än någonsin.....

I lördags var det äntligen dags att åka till Malmö och titta på Flashdance. Jag var hos Linda redan vid 12-tiden. Ända fram till avfärd kl 15 satt vi på hennes balkong och njöt av solen och ett glas vin. Ok tre glas. Jaja två flaskor då!!! Ska det vara så noga?!?
Kl 15 kom fylletaxin i form av Ljung och vi styrde kosan till Malmö. Alltså ytterligare en timme på rumpan, denna gången i baksätet på en bil.
Väl i Malmö blev det några stackars steg till restaurang Mando där vi åt varsin supergod plankstek.


Där satt vi tills det var dags att ta oss till Malmö Arena (åter sittande i bilen) för att avnjuta en helt magiskt bra föreställning sittande i dryga tre timmar på en väldigt hård stol. 
Sen tog det såklart dryga timmen att åka hem igen. Och då hade jag så ont i hela ryggen att jag höll på att smälla av....
Så därför rörde jag mig oavbrutet igår då alltså?!
Nej då satt jag en timme på en hård träbänk i Kiaby kyrka med blivande konfirmand nr 1, en timme på en hård träbänk i Rinkaby kyrka med blivande konfirmand nr 2 för att sedan runda av kvällen på en hård plaststol på Cirkus Olympia med unge nummer tre. 

Så därför har jag varit oerhört aktiv idag. Ja förutom de 45 minuter det tog att köra till Lund med Julia, timmen jag snart suttit i den oerhört obekväma soffan på smärtmottagningen på sjukhuset ( borde det inte vara mjuka och sköna soffor på en smärtmottagning??) och de 45 minuter det tar att köra hem igen.....

Ikväll är det jag som står upp och äter kvällsmat.....

4 kommentarer:

 1. Vilket härligt gäng! Vilken tur att ni jobbar i "min" stad o i "min" affär! :o)/EvaH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan du inte säga hej nästa gång du ser mig irl?

   Radera
 2. Men då, platt rumpa som är så omodernt ;-)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...