Alla vi som gillar Maria

torsdag 16 april 2015

Att vara tom. Eller Tom. Är det kanske lite samma sak?

Precis som många andra kvinnor (och män??) tänker jag ofta på hur andra uppfattar mig. Och kanske framför allt vad de tycker om mig. Och definitivt vad de säger om mig när jag inte lyssnar. 

Jag pratar i stort sett dagligen med min dotter om att hon ska hålla huvudet högt och inte bry sig om vad andra tycker och tänker om henne. 
Fast om sanningen ska fram är jag inget vidare bra på det själv. I själva verket vet du som hänger här ofta att det är en sak jag bestämt mig för att ändra på 2015. 
Igår råkade jag snubbla över en bild som jag genast tog till mig så pass mycket att jag bestämde mig för att vara någon annan för en dag. Jag bestämde mig för att vara Tom. 


Och bortsett från någon tillfällig dipp måste jag säga att det gick väldigt bra att vara Tom igår. 
Jag kommer definitivt att vara Tom fler gånger. 
Är du en Tom?

4 kommentarer:

 1. Jag försöker, men det är inte alltid det går så bra!

  SvaraRadera
 2. Jag är ganska obrydd över vad folk tänker om mig. Det är omöjligt att passa alla i smaken och med tanke på hur fina mina närmsta vänner är mot mig så är jag nog helt ok :-) Kram

  SvaraRadera
 3. Jag behöver nog bli lite mer Tom

  SvaraRadera
 4. Heja Tom! Det är mycket man (jag) försöker lära döttrarna som jag inte är så duktig på själv....
  Kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...